Pages

16 December 2009

*kalendar*

dalam banyak-banyak kalendar

saya suka kalendar kuda

alaaa..kalendar yang ada tunjuk race day tu

bukan saya nak engok bila race day ye

tapi saya suka pasal lengkap semua cuti kat setiap tarikh

siap ada bahasa cina,bahasa india,bahasa melayu

siap ada bulan islam lagi

lengkap

baru 1Malaysia :P

entry malas-malasan sya tak berapa nak sihat hari ni

p/s: korang dah dapat kalendar,saya dah ada 2 kalnedar 2010 atas meja ni,supplier barang kasi :)



Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

10 comments:

Anonymous said...

aku suka bulan 12 sebab ada bonus

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku suka kalendar planner, leh tulis macam2 dlm tu.

eiNa said...

sapa nak giveaway calendar.. sye tak de calendar nih.. :P

mamarempit said...

sng nk plan cuti kalendar kuda tu....pas tu date raya kompem betul...hahaha...

mummy_adam said...

saya pun sama.. calendar tu complete.. macam2 ado :)

Elyn said...

haah akak pun suke calender kuda ni even tak cantik!!! seb baik dah ade 2 sebab econsave bagi heheheh

Mrs.R @ Emi said...

yeay!!me already got one kalendar kuda....kalendar2 lain xdpt pon xpe :)

izzahazfar said...

salam...zah dah dapat coster tu..tq nice...nanti zah buat entr khas ya..sebab bz dgn exam ni..heheh

Anasfadilah said...

anon::aku tak pernah dapat bonus sepjg bekerja,best betul.

eliss::calendar planner ye?tu mesti penuh dgn birthday org2 tersayang,alang2 buh bday meh pangkah nama saya pada 17 Jun ye..ahahh

eina::hari tu kat lemprica.com ada buat giveaway calendar,awat tak pi masuk..print exclusive for u tau..boleh pegi minta pada kak arin untuk print calendar specially for u :)

mamrempit::ye,kalendar kuda date raya mmg betul sekali..i laikk!

mummy adam:: kita boleh geng la...hahaha

kak elyn: satu buh kat fridge satu buh kat opis,ada lebih bak mai kat saya...tinggal toliet je tak buh calendar lagi..hahaha :P

emi::tulahkan..tak dapat calendar lain pun ai tak kisahhhh..:D

izzah: its ok...tumpu exam dulu k,and good luck!

Obefiend Weiland said...

hhahaha

kelander kuda ye?