Pages

04 December 2009

*hari ini adalah cuti,jangan dengki u olls*

(ini adalah entry berjadual...wah!ayat skema nih)





hari ni,akan naik cameron bersama geng Pak Hassan

akan menaiki van sewa 14 seater (motif bagitau ialah...???)

there will be, mak teh,ashraf (mak teh's son), mak,ayah,ayah jat, achu aween,is and adik (anak menakan) and us

dah buat reservation di Shal's holiday Apartment, 2 month before (cuti sekolah kenalah booking awal,kalau tak, bercamping la tepi kebun stoberi mana-mana kan? hahaha)

untuk dua malam RM500 (sepatutnya RM550 tapi Pak Hassan goreng apa ntha dengan chinese lady tu..heheheh..Pak Hassan boleh cakap hokkien u olls)

last pegi cameron masa Ziyyad 6 month (boleh refer SINI punya entry), pergi dengan my side of family

kali ni pegi dengan family Pak Hassan pula :)

things i want to do in Cameron (see the 'i'...hahah)

1. pegi Big Strawberry Farm dan makan stoberi yogurt,stoberi pancake,stoberi shake,segala stoberi la senang citer semahu-mahunya...cause its cheap.




::heavennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..makan hatilah korang..jangan makan hati k,makan stoberi sedap sikit::

2. beli banyak-banyak teh stoberi (saya gila teh..teh+aroma soberi adalah layannnnn), tak caya saya penggemar mati keras* teh?)


:: teko tu penuh asalnya,dah tinggal suku je..semua untuk saya sorang..hahaha,oh itu teh boh,saya suka aroma uncang teh boh..baunya segar::

3. Jalan-jalan kat pasar malam brinchang..masa pegi dulu tak dan nak jalan,pasal Zyyad kecik lagi and time tu hujan..nanti pegi nak ronda sakan... nak makan cendawan goreng! (makan cendawan goreng kat tmpt sejuk ni feel dia lain sikit)

4. beli stoberi banyak-banyak dan makan dengan icing sugar!

Nah!semua agenda melantak je...lain agenda takde.

maybe will do some visit to the Boh Tea Plantation..bau teh sangat addict tau.

p/s:: mati keras = dia hard, Pak Hassan is my father in law lah kawan-kawan...heheh

p/p/s:: sekarang pergi cameron dah ada camera,tak macam dulu pakai hp camera je..(note to self: will stop using 'u olls' cause it is annoying)



Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

14 comments:

nieda said...

happy holiday, take care k hujan2 ni jalan ke sana bahaya skit. wah bestnyer mkn strawberi..teringat zaman honeymoon kami pergi cameron hoghland, nyaman jer rasa..

AppleCrux said...

lamanya tak pegi cameron..dah nak satu dekad!

stroberi itu sgtla meruntun kelbu! teringat time peknen dulu mengidam stroberi..

Kerch said...

wow...
nice capture...happy holiday..now no more zoom tagline..but Cuti-cuti 1 Malaysia..

Jiji said...

u olls is wayyy better that uols! MUAHAHAHA@!~

okayla dua dua annoying!

Nak teh stoberi weh!!!

Jiji said...

Meh tapau sket !

Jiey^Mien said...

Uhhh.. Acik diet, smlm start.. *pejam mata, takmo tgk gambar*

oren said...

selamat bercuti..

tak pernah pegi holiday..apatah lagi ke cameron (sgt jakun)..

tapi ada hati nak beli bantal stoberi besaq, nak buh dlm keta..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak stoberi cokelat satu!! aku pun teringin nak pegi.musim hujan ni tak bahaya ka pi? aku nak ikutttttttttttttttttttttttttttt:(

Farah said...

aku rasa teh boh kena amik dila jadi duta la camni hahaha

Dils said...

mmg jeles. if you are living at KL, akan aku kirim bunga n stoberi.

Huhu.. u olls agak annoying. y'all tidak sgt sebab sambil tulis tu sambil feeling britney spears.

Elyn said...

jgn lupe mkn steamboat!! kat sane terbaikkkkkkkk.......

Nadiah Sidek said...

slmt bercuti2 m'sia. eheh..

Dayah said...

selamat bercuti..kami pun baru pulang dari CH bulan lepas...

mangosteenskin said...

eh eh...tu gambar apa tu dekat cawan tu...macam familiar la...hahahaha. i think i semakin remember you. bila tengok gambar.

ziyyad? dia comel...