Pages

22 December 2009

*friso nuffnang family day out*

korang dah join contest Nuffnang Friso family day out?

join la,mana tau dapat jemputan,boleh meet up

tapi saya ni pemalu (wahhhh,matilahh statement)

meh la join contest , mana tau kot boleh menang gi Disneyland Hong Kong

p/s:: since i was a small kid teringin pegi Disneyland,dapat tau disneyland nak buka di Hong Kong,rasa macam impian akan tercapai tak lama lagi..cuma yelah,tak tahu bila



Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

3 comments:

Elyn said...

plan nk joint tp tgk date tak jadi sebab haritu kene pi kuala pilah....

arin said...

itu la, plan nak join..tapi date clash ngan wedding lak..aiyak..

liwaniel said...

wanie dah join..dapat invite jugak..jumpa sana ye