Pages

21 December 2009

*fokus membawa berkat(???)*



remember this lettering


this are what they are for

menjahit tangan adalah tedious

but it turn out quite cute juge (ahhh,matilahh puji diri sendiri...hahah)

well,its not for Ziyad (Ziyyad dapat yg plastik dan bermagnet..kesian Ziyyad..son,i promise to sew plushphabets for u.. this i promise u...and please dont throw tantrum and also throwing ur plastic alphabet at the same time to me...sakit tau)


Ziyyad?

terima kasih omega 3 (dulu ngandung saya suka makan ayam,ayam kaya dgn omega 3,dan omega 3 penting untuk perkembangan otak baby)

Ziyyad sekarang terlampau banyak akal

tak larat kepung dah sekarang,kalau di biarkan lepas di Giant/kenduri kawen/jalan

macam energizer bunny,letak bateri...zasss terus berlari (lari sambil gelak,macam kata " lihatlah dunia..aku bebas...hahahahah")

ada je nak buat.

::ni tengah buat joget apa ntah atas kerusi..haihhh,jatuh kang ZIyyad::

kayifsee dah ada depan umah,jalan kaki pun sampai....

Ziyyad still not eating real food, asek makan roti makan biskut..

oh ye,legging hanya sesuai untuk baby dan toddler,tapi bila ZIyyad pakai legging,sekali tengok macam Amy Search dulu-dulu...hahahah

p/s:: :)


7 comments:

Dils said...

plush phabets tu nampak mcm cookies. aku lapar.....


was browsing book xcess smalam at amcorp mall and noticed a few crafting books and teringat dila. Hahaha.

Oh the price is around rm24 something, ( mane la taw if you turun KL and to PJ to cekidaut.)

arin said...

hahaha..amy search trademark phewwitt..kena ajar ziyyad sebut tuh pulak le..

Jiji said...

Ecewahh!!! joget laa, anis suka berjoget jugak!

(rasanya aku tak berjoget atau menengok orang joget time ngandung)

Anasfadilah said...

Jiji::masa ngandung dulu aku suka buat silly dance,chiken dance..menari suka-suka bodoh-bodoh je...tengokla ZIyyad sekarang dengan lagu kfc pun boleh goyang-goyang

kak arin::sekarang apa-apa words ajar kat dia,cepat betul di tiru nya..

dils:: nampak macam ccokies kan?tulah..i tot the same too..heheh

amcorp mall eh?RM24 consider cheap juga..will do cekiiout nanti,thanks dila :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun suka pakaikan nuha legging mcm tu.tak perasan plak mcm amy search..hiksss

Obefiend Weiland said...

everytime i saw ziyyad i smile

kalau rasa down pun smile

the magic of kids kan? how bad you feel nampak ziyad smile all that is lifted.

hug ziyad for me..

the absent uncle Effs

Anasfadilah said...

abg::sekarang dia suka joget,and laugh tanpa sebab

which is cute,,memang,how bad ur day is pun,tengok ZIyyad smile,laugh semua meamng kita akan happy balik

be at mama house this new year,we will be there,spend some time with Ziyyad k.. :)