Pages

17 December 2009

*crafting*

dah lama tak ber craft like i used to do

gatal tangan nak cuba buat pelabgai perkara (berkaitan craft)

tapi masa selalu dengki dengan saya



dapat buat key chain untuk kunci rumah saya

kenapa ada loceng?

pasal kucing comel memang ada collar loceng yg sepadan

dan pasal kalau saya campak kunci dalam beg,nak tau sama ada bawa kunci atau tak

saya goncang beg saya

ada bunyi loceng,maka kunci rumah ada bawa sama

genius tak saya? hahahaha <--- genius takdak, Jin ja ada...hahaha

p/s:: ilovecrafting.




Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

5 comments:

Suraya said...

nak satu!
harris tanya tak nak buat bib untuk dia ker?
hehe

Anasfadilah said...

harris nak bib ye sayang..harris suka owl tak?

Suraya said...

harris kata apa mama erni bagi harris suka ja...=)

Anasfadilah said...

harris ni pandai la taip kat sini..hehehehahaha

p/s::sue sue,ada-ada ajelah kamu ini

Suraya said...

aku taipkan bagi pihak dia..hehehe

ps:frust sket xdpt keychain stroberi tuh,jadi minta bib pula...=p