Pages

28 December 2009

*at random*

stretch stretchhhhhh yawnnnnnnnn

olla!


ni saya buat masa cuti..see my hands...banyak garisan..kalau tukang tilik tengok sahih dia pun memang nak tilik...hahhaAHahahaha (ok,tak kelakar pun)

i love to sew the letter Q,tak tau kenapa..mungkin pasal the font kot saya suka sangat

this lovely feltpahbets are for cutie Arwen (Arwen,i soooo love your name tau tak)

nanti makcik dila start on numbers plak ye Arwen,makcik memang lembab sikit bab jahit tangan ni,will sew properly and buang all those stuffing yg overstuff tu ye sayang.



dapat juga saya a place utk letak semua gelendong tu..sebelum ni letak gelendong dalam bekas manik je..bekas manik tu nanti nak jual..RM5 je cheap-cheap :)



ribbons stash..bought from kak Jaja , saya suka pasal ini ialah gross grain ribbon,and kak Jaja sell it for cheap-cheap also.

Kakak Jaja,saa suka ribbon yang ada baki RM1.50..saya memang suka mengumpul benda-benda macam ribbon,button,fabrics..saya harap saya tak jadi hoarders je suatu hari nanti (fakta:: hoarding adalah sejenis penyakit mental..click la the link ive given you..sampai rumah tak de ruang langsung pasal penghidap penyakit ni kumpul semua barang dan tak nak buang)

yesterday petang bawa ZIyyad ke youth park (taman belia,penang)

since i was pregnant with him pun,saya dah janji mahu bawa anak untuk bermain disini

tapi itu cerita esok pula ye,pasal gambar Ziyyad laughing happily while turun dari gelongsar ada kat hp suami tersayang saya. priceless gambar tu (kesat air mata hujung lengan)

to my dear Nafa,selamat pengantin baru,minta maaf sangat tak dapat datang belah kau dgn suami mu itu.kau jangan kata tak nak kawan aku seumur hidup plak tau..heheh.

p/s::have plenty of things to do,tapi tangan ada dua,tidak apa...one step at a time :D



Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

9 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

huruf2 tu nak buat aper erk?lekat kat baju yer?

Anasfadilah said...

eliss:: huruf tu utk ujuan pembelajaran..ala macam dulu2 huruf2 tu di buat dari plastik,kan keras..so buat pakai felt lembut la,safer utnuk toddler belajar abc123!

precious innocent said...

new cabang!!! kaching!!!

-mama emma®-

Elyn said...

dilla akak mau Q!!! kalo tambah lelain bape?? hehehe eh besar tak alphabet tu??

Anasfadilah said...

kak elyn:: alphabet size 5x5cm,price not yet known..boleh?hahaha.size ikut kak elyn,dila InsyaAllah buatkan aje

kak emma::kachin?InsyaAllahhh ameen

Farah said...

jahit tangan ke dila? sungguh kagum!

Anasfadilah said...

farah::a'ah jahit tangan,pasal tu tangan saya agak berkedut-kedut..teeheheh

lisha said...

told you other moms would be interested ;)

thank you! thank you! thank you dila. i love looking at the letters. cant wait to have them :) tapi dont worry .. take your time, not in a rush. abc fridge magnet tu pun dia dok buat jadi bahan main masak2. kitorang yang guna buat jadi fridge poetry.

precious innocent said...

lisha: u mmg pandai cari idea utk dila nie la...

so cepat dila, akak nak promote... erkk!!! gue lupa nak promote pakej baru lisha...

-mama emma®-