Pages

18 November 2009

*my own alicewonders*

(this is not an advert...kira freeads la gitu)

since last year saya adalah suka dengan Alicewonder (siap tunggu sale mad hatter masa tu..pasal dia punya harga drop gila-gila..tapi kena cepat la..siap kak long sms bagitau..hahah)

i was hunting a laptop bag

laptog bag saya mestilah cantik tapi teguh (?!)

nama pun bawak laptop kan..

sesiapa yang masa tu buat contest alicewonders mesti saya akan masuk

pernah menang tapi dapat pursehook (tu pun tak claim pasal lupa...naissss)

(kalau korang ak caya saya gila dgn si Alice ni,boleh search alicewonders kat search box saya tu..)

and so last week,saya beli Vela



setelah dapat 15% off narga dia RM105

patut sampai semalam,tapi maybe dapat hari ni..pasal posmen kata semalam takde orag kat rumah (saya letak alamat rumah mak mentua saya)

hari ini kaan attempt hantar lagi

tak sabar la nak guna bag ni..heheh

untuk berkongsi kegembiraan saya yang bakal dapat bag baru

pergi isi survey by alicewonders

AliceWonders.com Coupons up for grab! Take the survey now before the shrink! http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=FZsVPK5TGY3Mdr7l7iQ6Lw_3d_3d

the coupons are up to 50% tau

mana tau korang bertuah ke apa kan...

p/s:: i like alicewonders pasal kadang-kadang dia letak rabbit cute for sale..hahaha..and some more i like alice in wonderland since i was small..i love the cheshire cat.

p/p/s:: GILA LA KECOHhhhhh...macam la beli bag coach ke LV ke apa kan..tak dulik nak keoh gak!


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

18 comments:

Elyn said...

hahaha ade blog mari kite kecohkan beli apa2 pun dila!! tak kisah la kalo itu bukan kooch!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun tunggu barang dr alice wonder gak tp purse hook.. brg free jer aku dpt :P tapi lambat jugak..hikss

Anasfadilah said...

kak elyn::bukan kooch je boleh kecoh kan kak elyn..hahaha

elissimie:: kalau pos biasa dalam 5-7 hari baru sampai,saya pakai pos laju..heheh...samapi nanti kecoh-kecohkan dalam blog tau..ahaks!

Dils said...

Damnit, only got up to 30% coupon. Ok la tuh. Nak online shopping sats. Huhuhu

Anasfadilah said...

dils::30% adalah banyak,i got 15% jer..heheh

wawajoe said...

Kenapa tak cakap nak beli beg kat situ? i have two coupons from them and yet to be redeemed! arituh beli wristlet from them masa sale, siap dapat surprise inside the wristlet. A discount coupon and a voucher worth of rm100 untuk outlet watchzone kat OU!

Anasfadilah said...

kak long::can i say,i hate you..hahahah..banyak tu RM100 u..huhuhhu

lisha said...

eh eh.. cam sebijik laptop bag my husband. dia nyer bukan alicewonders lah. ntah apa brand tah dia beli, RM50 camtu je kot. but it's almost exactly identical to yours.

Anasfadilah said...

kak lisha::u got to kidding meeeeee!
RM50!! penjimatan 50% tau....ok sekarang adalah tensen..

tapi kak lisha,vela laptop bag ni ada detachable cometic beg..ur husband's ada tak?

kalau ada gak..memang sama lahhhh...nank nanges dah ni

wawajoe said...

Dila: coupon dah bg kat Yan. Arituh masa pi Sunway Pyramid tingkat paling atas area funky tuh, ada gak nampak beg mcm kat alicewonders..sebijik tapi rege lg murah...hmmmm?

Anasfadilah said...

kak long::emmm tulah i saw some beg yg kat alicewonders,jual kat eshop lain ada yg lebih murah..tapi tak tau la kan..mmm..it got me thinking gak ni..adusss.

Hanz said...

i lurve alicewonders! done the survey & gor prob sekejap buat 2-3 kali coupon shrink ker 30%, but dunno whteher sempat buy before 22nd!

Anasfadilah said...
This comment has been removed by the author.
gee ryder said...

alamak..cantiklaaa..

dah rasa nk tukar backpack baru

Anasfadilah said...

gee ryder::tahun baru backpack baru..heheh

Anasfadilah said...

Hanz:: sempattt punya,tak sempat meh bagi saya..hahaha

lisha said...

tak taulah if you wanna call it cosmetic bag, but there's an extra detachable pouch which he uses to put his stationery. but seriously, sebjik cam yg u beli tu. nanti i balik checkout apa brand.

Anasfadilah said...

kak lisha:adalah sama la macam tu,and u bought at a wayyyyyy cheaper price.ok,really,saya adalah rasa nak bepura-pura mati jap.....*tensen*