Pages

26 November 2009

*menjengkelkan nak mati*

internet line takde di rumah = sengal + sakit hati kuasa dua

lappie fujitsu belum siap = sakit hati kuasa dua x komputer lama lembab nak mati = amarah naga berapi kuasa infiniti

tak boleh tengok kedai = eh sabar jelah aku - tengok kat hp = redha sikit amarah naga

tak boleh reply email = amarah kuasa dua

kepada duta-duta ku yg chomels,saya akan reply email nanti,with the what to dos,pada Em' family and Izzahazhar do email me your address, if u want the coaster,come and claim it (ceeewahhh bajet Arwen dalam LOTR..if u want him,come and claim him...hahah...sape layan citer LOTR tau la part mana yg minah arwen ni kata gini..arwen pojaan hati kuuu)

ok, saya nak sambung sakit hati ni

p/s:: bengang gila dengan customer service Maxis,naik bernanah tunggu,dah la pasang lagu satu malaysia,macam kena brainwash seh.."satu malaysia benteng negara..lalalala" sengal dowh! bayangkan tunggu 15 minit,and the song kept on playing...

p/p/s:: will be behari raya qurbani he di kl he..selamat hari raya he buat semua he..challoo mere betthe!



5 comments:

aNnAsUeJiE said...

'if u want him, come & claim him'
= adegan di tepi sungai sewaktu frodo bernyawa2 ikan! muahaha!

joegrimjow said...

formula baru
wahwah

Elyn said...

arwen adalah poojaan somi ku!!!

selamat beraya qorbani he dila he!!

Bonda Izzah said...

salam...hati tak keruan tu yang terlambat keretapi....heheheh

noorharizah azfar binti ali bahrun,
pejabat setiausaha kerajaan negeri pulau pinang,
bahagian kerajaan tempatan,
tingkat 20, KOMTAR,
10503 pulau pinang.

019-4142469..

tq for the hadiah...sgt tak sabar nak posing ni..hehehe

Miss BumbleBee said...

baru baca twitter TB Eli Wong. dia pun menyampah kena layan lagu 1malaysia kat maxis tuhhh.

:)

sila makan more vanilla icecream with gula merah, penyejuk kalbu :P