Pages

05 November 2009

*man down!man down!*

not feeling well while typing this

need to head home for a sleep

Ziyyad been coughing and had runny nose since sunday

bila tiba malam paling susah Ziyyad nak tido,dengan batuk ada kahak,lepas tu susah nak bernafas pasal selesema ganggu

bila batuk dia akan nanges,setiap kali

husband and i have not been sleeping very well too since that

masing-masing duk gilir-gilir tengok Ziyyad

kalau korang berdirikan saya sebelah Zombie,mesti korang ingat saya dan zombie adik beradik dah sekarang ni...(no need eyeliner yo! i have permanent eye bag dah ni)

tapi ALhamdulillah juga,Ziyyad tak demam

tapi mama Ziyyad dah rasa nak pitam+rasa nak demam+muntah(?!)+pening+sakit tekak+selesema+batuk = pakej

p/s:: terima kasih semua atas dorongan dan kata semnagat,tak kurang juga tips untuk entry di bawah ni..saya tak dapek nak balas,kepala beng sangat-sangat dah ni..*hugs* eh tak boleh hug,nanti korang terjangkit selesema saya plak :)


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

5 comments:

Cikpid said...

makan ubat..take care..semoga ceoat sembuh

c a b b i e n a said...

speedy recovery utk mummy n baby...

nieda said...

moga cepat sihat ziyyad...kalau teruk sangat suruh doctor sedut kahak...kanak2 ni bahaya sebab dorang x pandai bernafas ikut mulut...take care yer

Elyn said...

cepat la sihat ya!!

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

take care & get well soon