Pages

03 November 2009

*jenis blog yang saya kurang gemar nak baca*

disclaimer:: ini adalah perasaan saya sendiri,sapa baca nak tenghasa,saya tak tanggung

Jenis-jenis blog yang saya kurang gemar nak baca

1. Blog yang bisisng denga bunyi mp3. masuk je blog dia,terus ada lagu..bikin teperanjat ok

2.blog yang entry separuh lepas tu kena 'klik sini untuk baca the rest of the story' (click here to read more), seriyesly beb, i dont have the time..all i want to do is read,not spending time clicking

3. Blog yang background entry lutsinar,tapi background body adalah hitam dan tulisan hitam..eh..macam mana nak baca ni? terus tekan 'X' , malas nak baca (lagilah kalau background muka sendiri dan buat 'tiles'...distraction,bila baca sekali teperasan kat muka penulis blog ada misai...macam mano tu?)

4. blog yang entry takde perenggan dan noktah dan aku baca pun malas,hahaha

5. ok,dah tiada idea nak menulis,baik berhenti disini

p/s::see i told you,bagi sejam je mesti ada ilham sampai :P

p/s:: jangan marah nanti kena jual seluruhnya


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

9 comments:

Cikpid said...

lama btol dila berehat dr berblog...hahahhaha..sorry2 ok..

yup..blog dila sgt sng dibaca..ayat mudah n blog putih..so x sakit mata..

blog sy wrna biru terang..kerana sgt suke wrna begitu..hahahhaha...walaupon dh di beritau byk kali wrna putih itu yg menyelesakan mata..

shuhada said...

stuju2.
seb baik laptop ni dh di mutekan siap2 klu x, jenuh nk g carik mp3 ke 4 ke page tu.
then, klu ada banyak gile bendalah terbang2.. wat pe tah, kacau je nk baca.
then.. eh.. eh.. cam n3 aku pulak kan.. hehe.. jom le lawat blog kite n komen.. ikiki...

Jiji said...

aku pon kurang gemar laa - read more, dan ada mp3 ni. .

Farah said...

haah..saya pening jugak blog ade mp3...terpaksa silentkan laptop nnt terkantoi sdg baca blog dlm opis hahaha

alaa yg ade readmore pon leceh jugak sebab berukband di rumah adalah lembab..kalau dpt bukak 1 full page pon dah kire bertuah nak tunggu dekat 5 minit..nak klik read more lagi..saya terus tutup jela hahaha

Dils said...

haha.. sama la. Jenis yang tulis tadek perenggan or noktah sume nyer jenis .....

Macam penat baca.

aNnAsUeJiE said...

sama la. boring jgk bile baca blog yg ade mp3. padahal blog sendiri pon ade jgk. tp dipelahankan volumenya. hahaha!

lisha said...

the most annoying thing abt blog yg ada embedded MP3 tu, lagu dia nak load gila lah lama, by the time lagu start, kita dah abis baca pun update dorang yg takat 2-3 paragraphs tu. pastu bila gi next page, lagu tu loading semula. gila penat. pastu lagu dahlah tak best. hehe. i mean come on, just coz you like the song, doesnt mean that everyone else likes it. kan? no offense anyone.

paling paling paling tak gemar, i think pernah comment kat sini dulu, yang tulis short form all the way. cam dyslexic, tak reti nak eja betul-betul.

joegrimjow said...

blog yang tak suka baca

blog mengutuk blog lain

kekeke!

precious innocent said...

x mo komen pjg2 pasal benda kontroversi nie...

(actually saje je nak bgtau yg akak still wujud, sbb rasanya cam dah lama je menyilentkan diri..)

-mama emma®-