Pages

23 November 2009

*coaster ambassador*

result untuk 10 orang yg bertuah jadi duta akan ditangguhkan due to my lappie satu masuk bengkel satu tu memang nak kena buang jadi tukun

pakai pc opis tak feel dan tak mengujakan langsung

will be lacking in the update department

p/s::jadi duta kena ambil gambar dengan coaster berlatar belakang kan keadaan opis...hhehe..sape la yg bertuah sangat tu ye..heheh..tunggu k :)





7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

macam mana kalo orang tu work from home? hikss..sajer jer gatal nak tanya :P

Anasfadilah said...

syarat saya kerja di opis :)

Hanz said...

Coaster pun ada duta yerk? Canggih sungguh Dilla! :>

Elyn said...

wow sapa la bertuah jadi duta tu!!!

Aishah Megahasz said...

sayer...sayer...sayerlah tu orangnye..hahahaha...*perasan*

mamarempit said...

mama pun nk prasang gak nih

precious innocent said...

menunggu email dr adek manes dila dgn sabar :P

-mama emma®-