Pages

24 October 2009

*what dei todo*

apa mau buat hari minggu

esok pepagi dah cadang nak pegi Jom Heboh kat batu kawan

kalau jadi pi esok,itulah first time nak jejak kaki kat Jom Heboh

selama ni tak pernah pi

saya tak suka tempat sesak-sesak ramai orang (tu pasal pergi pagi)

kalau tak kerana Nora si tokey burger tak ada la saya nak pegi sana heheh

p/s:: mai turun orang penang pi Jom Heboh,singgah booth Azmy Burger,saya lepak kat situ! kira macam duta la ( booth lain ada artis,booth Azmy ada blogger tau..blogger is the new artist!)



Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

4 comments:

kakZana said...

Erni, blogger pun artis what... cuma media jer yg lain... heh..heh..heh... dan peminat pun tersendiri, kan..kan..kann...

Little Mama™ said...

pewittt.. ada artis kat gerai burger.. kalo me kat sana dah pi dah support artis tu..

me pun tak pernah seumur hidup pegi jom heboh.. suarasa ke.. sangat kesian ha..ha

ajak hubby pegi yg bukit jalil ke..stadium shah alam ke.. semua dia tak mau.. sebab dia tak suka sesak...hu..hu

MaMaSyAzA said...

dulu jom heboh ada kat tasik bandar darulaman, jitra...nampak kalo dok kat tepi highway ke uum...ku yg tergedik2 nak sgt ke jom heboh..hubby tak brape suka nak pegi..tapi akhirnya pegi gak bawak anak2...yg sedih sgt rantai kakak diragut pencuri...diluar kesedaran ku..sedar aje zip baju kakak dah terbuka..rantai dah hilang..so frustrated...sejak tu la boikot..tak suka sgt g tempat ramai2..serik rasanya

lin said...

sya terjumpe mommy lyna kt openhouse member pn syanye excited tuh kalah cm jumpe artis..artis lalu dpn mata pn sya tak heran..hahaha