Pages

15 October 2009

*im thinking to buy nokia E63.what do u guys think?*

am thinking to buy Nokia E63, ada sape2 yg guna and give me honest feedback please

saya suka E63 compare to E71 pasal E71 too bussiness-y, tak fun...E63 ada kaler merah which i adore

oh ye,sudahkan anda mendapatkan Chomel Coaster anda? saya jual dalam harga sekeping for RM5 (free postage) atau dalam set of 4 RM20 (excluding postage)


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

5 comments:

Cikpid said...

sy pakai E63..so far so good..cume baik amik E71 sbb ade GPS..E63 xde GPS..x syiok sgt..

ska said...

hye erni,

sy pakai E63. klu compare dgn E71, E71 mmg lebih business-y, lebih berat n keypad dia lebih kecik. tp camera mp utk E71 lebih tinggi drpd E63.

overall, sy puas hati pakai E63.

the only flaw utk E63 ialah camera dia just ada kat blkg, n takdek kt belah dpn. so tak best la klu nk buat video call :D

oh ye, lg satu E63 ada torchlight. E71 takdek rasenye.. hehe..

Little Mama™ said...

ooh..tak leh bagi pendapat sebab me pakai HP zaman jepun..ha..ha

Zura said...

salam..hi! i pakai E63 ni, ok if tak guna camera sangat coz camera dia ada satu je...second camera yang boleh snap gambar sendiri tu takde..jadi nak buat video call pun susah. kalau nak premium features, E71 lebih bagus and beza RM tak banyak. Cheers! :)

Anonymous said...

Dulu abg pejal pakai E71 tiada masalah senang diguna, ada GPS, Wireless dan mcm2 lagi. Now dah jual sekrg pakai blackberry....