Pages

22 October 2009

*i want to see my maneki neko on kulitmanggis stamp*


Mangosteenskin's giveaway yay!

Magosteenskin is one talented lady

she carves rubber to make stamp

and all her stamp are beautifully carved (tangan macam surgeon ini orang,sangat teliti)

Dear Mangosteenskin;

i really want to see my maneki neko in a form of stamp

what is a maneki neko u might ask?


maneki = lucky
neko = cat

in japanese

my maneki neko has a name

her name is Karen.

she always wait for me while i read my blog


truthfully
Fadilah Wanda


so sesiapa nak handcarved stamp boleh juga tempoh pada kulitmanggis :)

p/s::mangosteen,buat contest tak perlu lama-lama,saya tak sabar menunggu keputusan..heheh






7 comments:

mangosteenskin said...

aha! mmg sy tak kenal nama maneki neko. Tapi kucing itu memang biasa nampak. Hihi. Lambaian tangan dia tu macam memanggil2 kan?

stamp maneki neko ini satu idea yang gorgeous!

saya akan consider time frame yang lebih sesuai mungkin tak cepat sangat, tak lama sangat. akan diupdate kemudian.

trimakaseh!! seronoknya baca tulisan awak!

Ely Hasrul said...

wahh creative nye mangoosteenskin nih.. nih yg gatal nk menepah gak.. nk lukis ape ek.. hahahah byk dah berangan nih

Diarihatiku1976 said...

ingat apa tadi... wahhh.. sungguh cantikkk

atan said...

ko kenal tak sape magosteenskin ni? dulu dia pernah satu kelas ngan kita waktu kat UMS. Melannie..ingat?

Anasfadilah said...
This comment has been removed by the author.
Anasfadilah said...

loh ye ke?aku tak boleh recall seh muka dia..betullah nama dia melannie something something maisarah mujip

kelas apa ye ngan kita dulu?

atan said...

dia xtend kalo tak silap kelas dr roziah..genetic somting'. nama dia melannie clarice mujib a.k.a islamic name (after convert to muslim)melannie khairunisa maisarah mujib..remember?