Pages

13 October 2009

House Warming Contest | Want to win a Blog Makeover?

Halooo Jiji...kau buat blog makeover ye

hehehe..i always love Jiji's design..kedaichomel punya header Jiji la buat

cantik tau

blog badge kedaichomel , pun Jiji yang buat

Jiji memang bakat!

untuk memang blog makeover kena lengkap slogan kat bawah ni

Jiji u better kasi I menang Blog Makeover ni kalo tak……! kasi,takpelah Jiji.. u nak kasi u kasi,kalau tak kasi nak buat macam mana bukan rezeki I..I tak suka paksa-paksa ni..kalau u ikhlas bagi u bagilah..U tak kasi pun i tetap sayang kat u..pasal u banyak tolong i Ji

tu saja slogan yang boleh difikirkan di kala ini..hahaha




Syarat-syaratnya nak join contest:


1. Satu (1) blog entri bertajuk House Warming Contest | Want to win a Blog Makeover?


2. Kembangkan (haha!) ayat ini di dalam entri tersebut “Jiji u better kasi I menang Blog Makeover ni kalo tak……!!


3. Dialog Anis Manis kepada kepada saya.. Contoh: “Mii..jangan makan banyak, nanti gemuk lagi, cemana Abbi nak belikan seluar jeans?

House-Warming-Contest

4. Copy dan paste syarat-syarat ini di dalam entri tersebut.

5. Jangan lupa sertakan link http://triplecolourlife.com

6. (Optional) Copy paste Blog Contest Badge pada entri atau sidebar atau mana-mana la yang anda suka.

Blog-Makeover-Contest-Badge

saya mengaku saya copypasta! miahahaha


p/s:: Jiji always help me dalam bidang2 design-desing ni..adore her design so much!


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

7 comments:

Jiji said...

fyi ni gambo kat PIZZA vs.Satay. Aku order sago gula melaka utk dessert boleh pulak dah abis!

CIS!!

precious innocent said...

insya allah will blog about this makeover... bila vitR ada xtra sikit.. huhu

amboi, puji melambung jiji nampak???

-mama emma®-

Anasfadilah said...

kak emma:: mana ada ceq puji,cek berkata hat benar-benar saja

kihkih

kak emma bile plak nak buat giveaway?

Jiji:: i can read minds u know..hahaha

joegrimjow said...

huii
macam menarik!

precious innocent said...

hajat dhati mmg nak buat pun.. tp dgn keadaan akak la nie.. dr buat giveaway, baik akak siapkan yg waiting list tu...

-mama emma®-

Obefiend Weiland said...

nak make over gak

tapi naka da tengkorak!!

Hanz said...

Good luck!