Pages

17 September 2009

*ok lemme clarify something here*

saya tak benci/menyampah/melugai/meluat untuk beraya di penang

saya looking foward untuk raya disini

merasai suasana berhari raya di Kg.Sg. Ara to be exactly

ye,memang tak dinafikan

mana boleh nak sama 100% suasana raya di kampung sendiri

yang sedari kecik hingga dewasa kat kampung sendiri

sedih memang sedih,perasaan tidak boleh di empang

tapi saya bersuami ni,kena lah gilir-gilir

saya tak gaduh pun dengan suami,kira give and take la kan

mungkin ada di anatara anda menganggap saya ni tak nak beralah ke apa

terpulang la,pendapat korang,suka hati la kat hangpa..

eh,malas lah nak explain...buat apa nak explain kat korang

yang penting saya dan suami yang tahu

heh!

p/s::saya duk di pulau,kira bandar la jugak kan..ala-ala KL di pagi raya...sunyi sepi.orang kata,kalau nak main baring golek-golek atas jalan TAR tu memang takde masalah lah..hahaha.




Chomel Nursing Cover

2 comments:

precious innocent said...

ala.. adek manes terasa ke?? sorryyyyyyyy

isk... rasa cam nak jadi silent reader je la lepas nie... takut kita maksudkan lain, tp org lain anggap lain...

ps, copy paste comment dr previous entry..

-mama emma®-

aNnAsUeJiE said...

ala pn.dila takmo la sedih2 nak raya ni! tp mmg normal la kalo rasa lain mcm bile beraya kat tmpt lain..tambah2 bkn dgn family sendri...mcm i lg sedih,dah la ibu sorg2 pastu thn ni nak kene beraya dgn family mertua lak. tp lama2 biasa la tu. bukan kite tak balik terus. :)

saya pula tak sabaq2 nak balik penang! wehuuu! ;D