Pages

01 September 2009

*notice something different?*


apa yang lain dengan sewing corner saya? hehehe

Dear Kak Emma ku sayang ;

saya juga tak selalunya kemas,ada harinya saya malas..tengok la laci kain saya ni sebgai bukti...hahahaha (deii,apahal plak kan tunjuk kat orang ramai laci besepah ni nok..hahaha!)

oh yeah..saya nak decluttering barang-barang Ziyyad,jadi saya nak jual Bumbo seat ni.

Bumbo seat ni saya beli 2hand di mudah,com dengan harga RM90

memang ada sikit retak masa saya beli tu,tapi masih ok lagi,dia tak ganggu struktur seat ni

so sape2 nak beli email saya di stashowale@hotmail.com (sila jgn spam inbox saya ye, terima kasih,jasamu dikenang)


------>SOLD!::tengok arrow tu,bahagian retak, tapi still ok,beli bumbo seat,percuma padding tali sroller/car seat..so soft..saya suka! (absen adalah tidak suka kerana dia kata macam perempuan je sof soft ni..elehh,eksyennn..hahaha)::


Selling for RM50 (No Negotiation please,thank you),not including postage (nanti saya timbang berapa berapa mendealah ni,nanti saya bagitau kepada yg berkenan nak beli k)

very helpful tau bumbo seat ni :D

reason of selling: Ziyyad dah besau,mana tau nak duduk..nak berdiri dan meyepahkan rumah je..hahaha

p/s:: perasan tak apa yg lain kat sewing corner saya tu?hehehh

9 comments:

Farah said...

mesin jahit baru kah itu??

Jiji said...

Ada rak? mesin baru?

teka ni ada hadiah tak?

:P

Jiey^Mien said...

Ni kalo jual, dah ada adik nnt kire beli baru la yea?? :P

precious innocent said...

ala, tu saje je buat2 semak sbb nak amik gambar (apakah? haha)..

akak teka meja baru kan? (gigih cari gambar sewing room dila.. nanana)

+ kemas sikit dr gambar lama.. hehe... cop, lampu pink tu awat x pasang balik? (kan akak dah kata, akak gigih refer kat gambar lama.. huhu)

-mama emma®-

Anasfadilah said...

farah::tet! salah..meja baru je..heheh

jiji::teka tak dapek hadiah la Ji..heheh

Jiey::tak beli kot..hahaha..rumah kami kecil,akde tmpt simpan..tu yg juai ja..hehehe

kak emma::gigih gigih..heheh..ya betul!meja baru..lampu pink tu ada,tapi kat rak saya letak,tinggi sikit..

saja-saja buat semak..hahaha..kelakar la kak emma neh!

Cikpid said...

huhuhu..dulu masa nk sgt2 natang ni xde plak org jual second..laa ni afieq tu dh memanjat..xde die nk pakai dh mende tu..

jgnlaa jual..simpan utk adik ziyyad...

Cikpid said...

huhuhu..dulu masa nk sgt2 natang ni xde plak org jual second..laa ni afieq tu dh memanjat..xde die nk pakai dh mende tu..

jgnlaa jual..simpan utk adik ziyyad...

neeza said...

baru nak teka meja baru sekali dah ada jawapannya da.. so meja baru ok tak? lompat2 lagi tak? hehehe

neeza said...

btw, kemas nye sangatla saya jelez.. my room kena tutup pintu sokmo if not sangatla menyakitkan dari mata turun ke hati.. hahah