Pages

12 September 2009

*my latest acquisition*

apa? ingat handbag Chanel ke?wakakaka...(minta ampun tok nenek,cucu tumpang blogging kat sini..jgn marah aaa nanti kena juai!)

hari tu gi pecahkan tabung ayam kat Queensbay,kat Q gallery beli alatan quilting

ingat nak beli pembaris Omnigrid tu je (RP: RM 40.90 sen, 15x30cm), tapi ternampak plak FatQ dan blade refill tu..belilah sekali

pastu nampak cotton batting,beli la sekali juga...senang..hehehe :P

Q gallery ni banyak jual kain japanese cotton yang cantik-cantik,mau tak eh rambang mata saya yg sedia rabun ni..heheh

nasib En.Anas tidak marah setibanya di rumah :)

p/s:: itu hali aa ada sorang pelempuan aa,manyak belagak one u know, she said aa " I tak nak la LV lagi,i nak beli Channel la plak" eh..halooo,cakap pun salah ada hati mau pakai 'Channel',ceh!

p/p/s:: Chanel = shanell/shah-nell







Chomel Nursing Cover

2 comments:

azzamoro said...

hehehe..selalu org yg mcm tu jenis nak menunjuk2. pastu nanti dia beli bag chanel tu...sure ade tertluis perkatan chanel tu besar2..

karipapsayur said...

you nih. kalo org tu baca blog you mesti dia malu. hahah.. ingat dulu cerita TV3 selasa at 9pm kot. ada 1 adegan girl bajek kellass habes masuk ko-op universiti lim kong weng nak mencari magazine "Vo-Gue". Tercengang budak jg ko-op tuh. hahhah