Pages

28 September 2009

*his 1st day*

Ziyyad,hari ini akan dihantar ke nurseri

semoga mereka belas kasihan serta ihsan pada dia yang masih kecil dan tak mengerti apa-apa lagi

anak,

maafkan mama mu ini,andai bukan tangan mama sendiri yang menjaga kerperluan dan kehendak mu

andai kelak kamu bisa mengerti hati mama ini, sesungguhnya berat melepaskan kamu pada jagaan orang lain

bila kamu boleh membaca akan luahan hati mama,

mama cuma mahu kamu tahu dan mengetahui

mama sayang kamu lebih dari mama sayangkan nyawa mama sendiri

untuk mama mencari sesuap rezeki yang halal, mama tinggalkan kamu pada mereka

doa mama, semoga kamu sentiasa dilindungi Allah yang maha mengasihani.

::tengok muka Ziyyad,cheeky tak cheeky..ada jer idea nak buat apa tau::

p/s:: gambar atas,caught in action..tengah masukkan cotton bud dalam mulut..haih la anak,itu bukan candy floss tau ke.

Chomel Nursing Cover

15 comments:

littlemama said...

1st day kat nursery ye.. don't worry much dilla.. ziyyad will be okey!

Farah said...

hehe ingatkan ziyyad tgh makan lollipop tadi...harap2 ziyyad ok di nursery.

Elyn said...

dilla ceria dilla ngan kaler peach ni!!! i like la.... muah tuk ziyyad...

Dils said...

Ok la tu kut he's in nursery. Die pun dah besar sket. And at least ade playmates dan boleh dah belajar social skills kan.

aZeeMaH said...

salam puan dillot...

slamat hari raya aidilfitri

maaf sbb tak sempat nak ziarah dilla 1 family di tmn ehsan...mu'az demam on 3rd raya...abis takde mood nk raya

uhuk2

aNnAsUeJiE said...

dun worry k. insyallah nnt ziyyad dpt byk kwn! ;)

azzamoro said...

bile la nak dapat jumpe ziyyad neh. nak cubit2 pipi dia..hihi

Jiey^Mien said...

InsyaAllah ok la Ziyyad tu..
Tambah2 dah ada kaki nih, kalo org buli, bleh lari..
Tp Ziyyad jgn buli org yea..

yaya said...

gambar bertiga tu sgt comel!

Ms. TaroAthirah said...

gmbar ziyad tu best. kalo bagi b&w lagi best!

taichee~@! said...

gamba ziyyad ni kalau masuk contest insyaAllah besau kemungkinan mcm bleh menang. shantek!

shakeymirza said...

hai...cumey pic 1 family ni..
ala2 1 happy family gitu...

shakeymirza said...

hai...cumey pic 1 family ni..
ala2 1 happy family gitu...

Sue said...

kan aku dah kata dia ada byk mission dlm kepala dia..hehehe..budak bijak..=)

Sue said...

kan aku dah kata dia ada byk mission dlm kepala dia..hehehe..budak bijak..=)