Pages

04 September 2009

*Anasfadilah Raya Giveaway!*

dah buat persiapan raya?

nak kerongsang raya tak?



kalau nak meh join giveaway saya yang tak seberapa nye ni

senang je nak join

1. Be a fan of Chomel in Facebook (anda perlu ada facebook account ye,sapa yang masih ada friendster tu bertukar kepada facebook,korang boleh bertani dan mencuri tanaman jiran korang..hahah)

Chomel on Facebook


2. leave me a comment stating that u already a fan in Chomel facebook page (give me ur facebook name,so i know u have already be a Chomel fan)

3. For those who already a fan to Chomel, kindly leave a comment here with ur facebook name

4.winners will be selected via lucky draw,ada 3 kerongsang,maka nya 3 orang la yang menang :)

5. for those yang nak Ugg boots for free (they do shipped to Malaysia u know) boleh klik banner di bawah

ugg boots




tarikh tutup penyertaan ialah pada 11/9/2009 jam 5.00 pm

meh la join,manatau kot dapat kerongsang free untuk raya ni :)

p/s:: ehh..lalu lalang je ke?...meh la join..benda free tuu,tak mau ke..


Chomel Nursing Cover

34 comments:

erlyda said...

Im a fan of Chomel in Facebook!! =)

My facebook name - Ferida Erlyda

e.l.i.s.s.m.i.e said...

FB kena block kat ofiz aku..huhuhu..
aku ada kerongsang tu, kwn aku bawak balik dr sabah :) hiks..

ska said...

dah jd fan!! =)

FB = sk adam

asmieyra said...

hai sis, i alreday become u'r fan club..huhuu.. check it out...

FB:asmieyra ahamd

asmieyra said...

typo error...solie lor..

FB: asmieyra ahmad

azzamoro said...

wah. nak joinla. tp tunggu blk umahla. fb kene block kt office..

ms ct said...

saya memang dah jadi fan chomel di facebook...nama facebook saya ct sarah

Ibu Ayra said...

dila, ros dah jadi fan Chomel kat facebook...

id: Rosfariedzah Rusli

Haida Hussin said...

my facebook name is Haida Hussin. i'm your fan.

Em's Family said...

Hello!!

yeay dah jadi fan

my facebook name - Wan Amira Wan Salleh

*wink wink* said...

Hi,

I join giveaway ni...:) Dah jadi fan Chomel kat Facebook

FB : Ezna Ahmad Khalili


http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2009/09/anasfadilah-raya-giveaway.html

unlisted_one said...

Hye,..salam kenal..

I already a fan

FB Name : Munira Mustafa Kamal

mr and mrs azman said...

become fan...
facebook name Ann Noraini

adda said...

nak brooch raya gak hehe..
saya dh jd chomel fan dah

nama fb: Adda Ahmad

nEa FleriDa said...

salam..
sis, i already become chomel fan club..

FB = Nea Flerida

precious innocent said...

dah lama jadi fan Chomel kat fb..

tp, akak x pakai tudung...

tp, kalau menang, boleh kasi kat mak or mil...

tp, kesian kat org yg betul2 nak brooch nie..

tp, tgk la mcm mana.. kalau mai getix, akak join contest nie kot..

haha...!!!

-mama emma®-

Hanz said...

Salam Erni..me dah jadi fan kat FB.

FB = Hanz Jamaludin

mama tisya said...

already a fan in Chomel facebook page

FB name : aimi shalfarina hussin

Nadiah Sidek said...

nak jgk!!!

sy jd fan sblm entry ni dibut lg. ehe..

my FB: Nadiah Sidek

noorina said...

Saya dan hubby dah jadi fan kat FB!
noorinamdsom & azhar.khamaruzaman

2 entry ye erni :P

raggedyanne said...

anne dah join! FB name Anne Faudzi.

alamak, ada org siap bagi 2 entry, uhuhu

zieha said...

ada fb tp lama tak berhapdet

ok for urs giveaway dengan ini secara rasminya zieha dah join ur chomel fan:)
my fb : naz mohd

tk u:)

NiSa NaDiAh said...

I've already be a fan of Chomel on facebook!

user id:Farhana qismina

kiyozzz said...

salam

kiyozzz udah jd fan CHOMEL kat f.book

F.BOOK: zakiah sulaiman

thanks

Sherry said...

I am facebook fan sherrygo :)

blogged http://blogsherinterest.blogspot.com/2009/09/anasfadilah-raya-giveaway.html

sherrygo at hotmail dot com

zai kulim said...

hai..

fb akak zai

zaikulim &

zainab mohd ghazali.

miela77 said...

Salam...dah jadi ur facebook fan eh..

my facebook at miela77_eypo@yahoo.com Miela Muhd Riza

pls pick me eh..

karipapsayur said...

Semudah ini saja??

Da lama jadi fan wohh!

Nurul Qastalani Radzuan adalah facebook acc nye!

karipapsayur@yahoo.com

hang_lipur said...

saya sudah jadi fan awak!

FB = Nadiea Omar

nak baca poon bule kat http://acitnadey.blogspot.com/2009/09/lagi2-contest.html

yeay!!

s h u said...

keronsang ni mmg cantik.

dah jd fan

f/b : shuwaidah farid

~eZmALiZa~ said...

wehhooo...
ezma dah join lucky draw neh..
besh2..
my facebook name :
Ezmaliza Ezrik

feel free to view my blog too..
http://ezmaliza.blogspot.com

:)

~dYaHaHa~ said...

hehe..dah announce pon dat i'm the BIGGEST FAN of CHOMEL...hehe...

username : DYA HAHA

blog saye : http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/

sue said...

dear..
i'm ur fan oredi

fb nick: Sue.. Sue

Cikpid said...

lalallaa..dh jadi fan..sile pilih sy..cewah..

nama kat FB : Rafidah Jamal