Pages

13 September 2009

*Anasfadilah Raya Giveaway!-result*

setelah menilik dengan teliti dan menerima pakai nasihat ahlil nujum negara

maka 3 orang yang bertuah ialah

1. Anne Fauzi

2. Wan Amira Wan Salleh

3. Nurul Qastalani

tahniah!

yang lain jangan putus asa,dosa..Allah tak suka :)

ketiga-tiga mereka tekah dihubungi melalui Facebook msg masing-masing

atau sila emailkan alamat dan no tel. anda ke stashowale at hotmail dot com

terima kasih anda semua yang menyertai Giveway raya dari saya

Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri dengan ucapan

" Kereta dah servis belum nak jalan jauh balik kampung tu? dan Maaf Zahir dan Batin"

hehehehe

p/s::cepat bagi alamat,cepat saya hantar,sebelum raya boleh dapat,masa raya boleh la bergaye,tak gitu kawan-kawan :D


Chomel Nursing Cover

9 comments:

Em's Family said...

alhamdullah terpilih. terima kasih pihak penganjur, macam rezeki pula, baru2 ni saya ade beli keronsang, hampir RM40, tapi 80% hilang, puas cari, tak sempat pakai pun.. agak nyer rezeki saya pakai kerongsang baru di sini. terima kasih sekali lagi yer..

precious innocent said...

dila, sorry x sempat join contest dila nie.. lain kali buat lg, insya allah akak join... hehe...

-mama emma®-

Nadiah Sidek said...

oh...i'm not the lucky one ya? never mind...bkn rezeki la tu ;). anyway, congrats to all winners!

chipsmore said...

dorang dapat adiah pe?? hee..

btw, i link u k ;)

azzamoro said...

tahniah to the winners. tak sempat nak join contest neh...

karipapsayur said...

Alhamdulillah!! Rezeki ambe!

Terima kasih ye

hang_lipur said...

congrats kepada pemenang!!! next time kite plk ek...

Ibu Ayra said...

tahniah pd yg menang...xde rezeki lagik...

raggedyanne said...

wahhh syioknya! i've never won anything online, alhamdulillah rezeki, rezeki. sorry lambat sikit reply kat fb, dah byk hari try message inbox kat fb takleh, hari ni baru dpt. thnks again ye!