Pages

17 August 2009

*ustad akhil dan waheeda bernikah?*

memang betul pun

tak dak gambaq na kat sini

tulah jadi iartis

korang mengaku dari awal kan senang

ini tak

“saya no komen”

atau

“biar Allah saje yg tentukan”

atau

“kami hanya kawan”

hanya kawan? My FOOT! la

p/s::pi carik gambaq unstad akhil kawen..muka beseri macam menikah pertama kali..ahahahah

p/p/s::bukan Maizawati (bekas ieteri ustad rock) kasi ustad kawen ngan waheeda ke? bukan waheeda tak mau jadi isteri 2nd ke? atau ustad cerai kan maizawti,pehtu kawen dgn waheeda.lepas dah kawen dgn waheeda baru rujuk balik maiza,jadi WAheeda nak sangat jadi 1st wife kan..so maiza jadi 2nd wife lah…hahaha..pandai ustad akhil ni..otak bergeliga boleh buat batu cincin

10 comments:

Cikpid said...

hohoho..sgt mnyampah ok..siap kat berita smlm muke waheeda mnangis keterharuan laa kunun...

dulu sakan cakap jgn fitnahlaa ape laa..cakap xde hubungan laa..eee..hipokrit gile..

mnyampah kat dua2 tu...

Zanna_MamaBatrice said...

tu arrr...tak paham tak paham
giler berseri muka sorang2 kan...senyum sampai ke telinga si waheeda tu..

kalau mengaku je rkan senang..
nie byk nak dalih2...kalau ngaku xde org nak marah pun...

alahai, dunia2

Anasfadilah said...

cikpid and mama beatrice:: tulah isu dia yg sebenarnya..NGAKU JEKAN SENANG,

ni tak berdolak dalik,waheeda ngaku je cakap

"saya meamng syok habes kat ustad akhil tu,memang saya gatai nak menikah ngan dia pun"

ni tak..banyak songeh

waheeda,ingat tau..ustad ada lagi 3 quota..hehehe..tak mustahil ustad ambil balik si Maiza tu..selamat lah korang bermadu..hehe

littlemama said...

tu la sangat menyampah tengok muka happinesss setelah meruntuhkan rumahtangga orang..

hidup ni like roda, tak mustahil satu masa ustaz choose someone else atau worst gila talak dengan bekas isteri.. anyway tak baik la kan sangka buruk kan so all the best la to waheeda..he..he

precious innocent said...

depa dah kawen last yr laaaaaaaa

-mama emma®-

Anasfadilah said...

kak emma::

biaq betui kak emma..

precious innocent said...

xtau la nak kata mcm mana, sbb akak pun dpt pengesahan dr cousin rawa dia jugak... huhu....

biaq p la kan... tu rumahtangga dia.. huhu..

-mama emma®-

Sue said...

mak aku marah gile dengan dia..mak kata ustaz apa menipu mcm tu..lelaki tu lelaki jugak..=/

Drama Mama said...

oh taktau apa cerita sebenarnya, betoi ka waheeda takmau jadi bini no 2? okie apa 2nd wife kan lagi disayangi haha

sori buat lawak takleh terima akal sekejap :-p

Anasfadilah said...

Baizura:: gossip2 liar kata gitulah dia tak mo jadi 2nd wife..ntahl tu la artis

sue ::jodoh dia latu..ahaks