Pages

03 August 2009

*terima kasih :D*

layan kan aje gambar ye,hari ni malas nak menaip :PP8020115

::kesian brader ni,budak-budak kerumun dia nak ballons.. boleh tak oder macam ni “abang,bentuk beruang 4” dan “abang bentuk pedang nak kaler biri satu pink satu” gila pening la brader ni..tapi saya kan bawa bday boy,harus la potong Q, MiAhahahaha! ::

P8020136

::budak-budak memang suka kat ayah,pasal ayah ada jual aiskrim malaysia,jajan ,ais blended kat simpang jalan..tu yang ramai budak-budak tu..ada la games sikit and sape meang dapat hadiah :D ::

P8020082

::ini nama dia Indah,dia sangat garang,makcik sanagt takut :p, thank you mikyal and Nazri** for coming :) ::

P8020134

::drama mama aka Baizurah pun datang,abang irfan handsome ooo macam pelakon hindustan..hehehe,thank you baizurah and husband for coming :) ::

P8020141

::Dayah pun datang,thank u for coming all the way from permatang pauh..sunggoh teharu :D ::

P8020120

::makan…abundance of food..habis semua,ALhamdulillah..saya ingat makan 2 ,3 jenis je..tapi macam-macam pula…akibat dari sanak-saudara yang merahsiakannya dari saya.. ada ayam goreng,ada mihun sup daging,ada pulut ang gulai telur,ada hotdog and chicken nuggets..kek ada 2 jenis…Alhamdulilah rezeki ZIyyad ::

P8020094

::Bday boy yang kejap cranky kejap happy :P , bila orang nyanyi lagi bday kat dia , dia ikut goyang-goyang, anak oii lagu bday bukan lagu untuk berjoget la::

P8020154

::mak tok,wan,atuk and nenek::

p/s::En.Anas ada nyorokkan satu ayam goreng untuk saya,tapi bila saya nak ambil ayam tu dah tade..huhuhu

** dah berapa kali makcik salah nama pak hang Indah oii..heheh..sori ye Pn.Mik'yal

23 comments:

Mommy Lyna said...

wah meriah gilerr macam kenduri kawen!

Anasfadilah said...

macam kenduri kawen..hahahha

Cikpid said...

amboih..meriah sungguhlaa ari jadi anak bujang ni..hehehehhe

MIK'YAL said...

eheem ehem..dila it's not nizam ..it's nazri lol *sigh*


btw, tq jemput kami .mmg besh sekali.mknan pun bnyk .rambang mata ;p

NAZRI AHMAD said...

nizam?...it's nazri laaa...izzatul ziyyad sungguhh!kekeke..aparaa puny tokwan

Farah said...

aah mcm kenduri kawin plak..ramainye tetamu...bes btul dpt jumpe kawan2 blogger bleha utara..

Kujie said...

wah..ada makan2...tiup2 lilin ye

azzamoro said...

meriahnyer besday ziyyad. macam pengantin. hehhe..

btw, happy besday ziyyad..yang kt kl takde buat ker..:P

MeL said...

meriahnye! klu kami kat penang lagi bole jumpa ziyyad! anyway, happy 1st bday ziyyad ;)

Anasfadilah said...

cikpid::kecil-kecilan sahaja..:D

mikyal:: selalu la salah eja,haihhh..byk makanan tapi tuan rumah pun tak sempat makan,hahaha

nazri:: tokwan panaih,kepala penin la.3 kali sebut 3 kali salah..nanti la ZIyyad ada adik perempuan kot..hahah

farah::tak ramai blogger,ada 3 saja,boleh la tu pada tak jumpa langsung

kak jie::takdak tiup lilin haih,tokwan kata macam orang putih..lol

azza::tade la buat kat kl..biasa-biasa aje..alhamdulillah. ni baru bda,kalu sok besau menikah,tak larait mami.hahaha

mel::tulah..if u were still in penang,maybe boleh et up kan..anyway thank u :x

yatie chomeyl said...

ramai tetamu datang , mesti meriah erk..bestnya kalo dpt join makan sekali huhuhu

Drama Mama said...
This comment has been removed by the author.
Drama Mama said...

hanks for having us. memang sangat meriah, sampai2 ja tekejut tengok ramainya umat haha. dan macam2 aktiviti, bravo anas n dila :-p ..it was nice to finally meet some bloggers there.

p/s : ziyyad real life sangat cuter than in pics! mata boolat!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

baru bday kan...kalo kawen sok, mesti lagikk meriah :)

nway, happy bday ziyyad..jauh nau nak pi sana :(

NAZRI AHMAD said...

dilla..kat sini ada jugak sikit2 gambar time bday bash tu..amik la

http://www.flickr.com/photos/nazriahmad/sets/72157621805177315/

yaya said...

wow meriah tul, congart dila kerana buat birthday party yg meriah!

taichee~@! said...

kamu amek gamba pakai kamera ape enh?
sbb gamba2 ni cam klasik giler

Dayah said...

mmg happening. ramainya budak2...sugguh meriah depa dok main, ralit kami tengok...

dah update entry psl birthday Ziyyad ni...

nice meeting u Ernie or Dila ( what shud I call u ..?? ) , Anas and lil Ziyyad... thanks for inviting us..mmg kami all the way from Seberang, Pmtg Pauh siap tol bridge lagi..heheh

NaDiaH SiDeK said...

ni baru 1st b'day. 2nd nnt lg meriah kot ;)

gee ryder said...

meriah bday party..
syok kalo dpt join

Anas Iswari said...

ada lagi gambar2 bday ziyyad kat sini..

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

waaaaaaaaaa... meriahh.. birthday si kecik ek.. happy birthday...

Anasfadilah said...

yatie:: join makan memang best yatie..heheh,ada mehon sup..sedap woo

baizurah:: thank u for coming ye..suka tengok Irfan..macam shah rukh kahn youuuu..hensem

elissimie::kalau kawen,aduihhh lagi penant rasanya..

nazri::nanti kitaorg nak curik gambar tu boleh tak nazri?nak buat photobook ZIyyad ni :)

yaya::thanks to my PIL and my mak teh,and the ipars..depa banyak membantu :)

kaknaz:: pakai olympus sp570.itu efffect je...cross process and agfa..suka sebabb nampak macam gambar lama

dayah::boleh panggil dila saja :) syukrina tu malau2 pulek..dapat belon bentuk bunga suka la tu..terima kasih datang ye Dayah..sangat menghargainya :D

nadiah::biasa 1st bday je meriah,dah besar sikit buat kecik2 dengan famili je..heheh

gee ryder:: memang syok kalau dapat join :)

mimie:: thank you :)