Pages

10 August 2009

*Taman botani penang*

P8090118

kami ke taman botani semalam

penat tawaf taman botani..cantik juga

sekali sekala berjalan di taman menghirup udara segara adalah bagus juga

P8090295

Penat jalan,kita pekena aiskrim dulu

padanlah ramai yang exercise kat sini ada yg tak kurus-kurus..hahaha

p/s::malam tu ZIyyad meracau,mata pejam tapi melalak dalam tido..ada la yang berkenan sangat nak berkawan dengan Ziyyad tu agaknye.

p/p/s:: saya singgah baca blog kawan-kawan,tapi tak tinggai komen la na,ceq penat

6 comments:

joegrimjow said...

taman botanin ada es krem

Dils said...

last time pegi taman botani tu. makan eskrem. Pastu ade monyet ganas tetiba dtg depan gigi menyeringai. Die nak eskrem tu. Campak eskrem dan lariiii.

Cilakak nye monyet.

Anasfadilah said...

dils::the monyet are notorious, memang akan serbu orang yang bawa makanan..hehehe..*tmgah bayang u campak eskrem and lari* hahaha

jow::ada,buah-buahan pun ada,rojak pun ada

noorina said...

fatin boleh kata sebulan akan ada 2 3 malam dia melalak sambil pejam mata. Ubatnye adalah.. bgn bukak lampu, panggil nama dia ulang2 kali, biar dia bukak mata, main2 ngan dia, baru tidokan balik. huhu
Taman Botani??
Teringat zaman skolah dlu, kelas kitorang dpt hadiah lawatan ke Penang (sbb sentiasa jadi kelas terbersih mingguan). pegi taman botani.. kena kejar ngan monyet..terkedek2 lari turun bukit dgn baju batik skolah..kuang ajo nyer monyet

yatie chomeyl said...

teringat dulu pi beli aiskrim pastu mausk tmn botani..haru je kene kejar dgn monyet2 tu.last2 campak je aiskrim tu pastu lari laju2 gi kete hahahhaha

Dayah said...

taman botani...dulu kecik2, kami tak panggil tmn botani, panggil waterfall sbb situ leh mandimanda..tapi skg mcm tak ramai ja mandi,,air pun cam tak best...

dulu ms dok pulau rajin la p..besaq2 dok Sbrg , jarang2 sekali nak p..last sekali p hujung thun lepas sempena pesta bunga...