Pages

04 August 2009

*kereta sape ni angkat tangan*

image

i received an email today..about this reckless driver who drive Kia warna kelabu plat number JHU 6537

rumusan dari email tu

kereta ni bawa reckless,lepas tu orang yang buat surat ni hon la JHU ni,lepas tu pemandu JHU yg macam bangkai ni pantang di hon gitu kekdahnya

lalu menyekat laluan penulis surat tak puas hati ini,dengan memperlahankan kereta dalam 60 kmp/h.. jadi penulis ni tak puas hati lah,pasal dalam kereta penulis surat tak puas hati ni,dalam kereta dia ada family dia

nak tahu cerita lebih lanjut bace je bawah ni :)

Highway Safety Alert

p/s:: sekarang jangan main-main tak puas hati sikit blog je..kan kak arin kan?hehehe

p/p/s::power to the people


berhemah di jalan raya, amalan mulia

13 comments:

Arin said...

:)
smlm pon berdepan ngn kereta yg cukup sengal..waduhhhh...

yatie chomeyl said...

aaaa kan dh masuk blog..tu lah zmn skrg ni jgn suka2 je nk wat apa2, sume org dh ada blog..org ngadap tenet lg lama dr org ngadap tv...abislah no ni..sume org dh hafal kui3x...

l i e y n said...

memang sangat annoying ngan driver mcm ni...apa le yang dia nak tunjuk???
geram plak bila baca e-mail ni....

Farah said...

saya pon dpt jugak email ni..mmg kurang ajar la driver ni

e.l.i.s.s.m.i.e said...

buat malu pemilik kereta dari jenis yang sama jer :P

NaDiaH SiDeK said...

isy..ntah apa2 je si pemandu tu. dia ingt jln tu dia punya ke? mcm2 la manusia ni

Yati said...

Kadang-kadang, orang macam ni sengaja nak bagi orang accident. Sebab bila dia panggil tow-truck, dia pun dapat komisen. Kena hati-hati. Mereka ni everywhere.

adianiez AIDA said...

memang payah if jumpa org tak tau adat ni!

Anasfadilah said...

Aida:: adab tu yang dia kurang..adab di jalan raya

Anasfadilah said...
This comment has been removed by the author.
Jijah said...

saya pernah kena camni kat area putrajaya nak ke bangi. melayu juga. dah ler masa tu saya ngn anak dara jer. kalau nak ikut kereta saya ngn kete dia jauh panggang dari api, tapi eksennya mcm bawa kete harga ratusan ribu. caranya pun sama, halang laluan pastu bawak pelan2. sib baik saya mmg amalkan bawak compact camera dlm henbag jadik make sure dia nampak saya sedang cuba mengambil gambar dia dan plat ketenya. dan dan dia kasik laluan tapi siap bukak cermin kasi jari telunjuk ala2 warning pada saya

hati2 korang, ramai org skang tak berotak dan kurang berhemah

noorina said...

meh letak kat status Facebook!

Anonymous said...

you all have put my position in black. I never does those things. I have lodge the police report with all the blog and e-mail have related to my e-mail.