Pages

19 August 2009

*kenapa kauuu taipp macam ni haaaaa!*

KeNapa aDa orang TaiP macAm nI haAAAaa?!

KejAp BesaR kejap KeciK

Mau MuntaH tAu Ke biLa BacA

kAu TaK peNat Ke Taip MacaM ni Haaa?

saya tak boleh teruskan menaip begitu,rasa melugai dah ni

p/s::LaGi sakit JiWa kaLau Taip DenGan TeXt BewarnA waRni

p/p/s::takdak masa la naa nak taip kaler male ni..siapa yg taip macam kat atas ni kesimpulan dia satu je :: TERLEBIH RAJIN! oopps terlebih sudaaaa

minta maaf tok,cucu tumpang taip sini..hahahah

19 comments:

precious innocent said...

dila, jgn xtau, few blog yg pakai font warna warni ramai follower dia, smpkan dah ratus2 la dia cash out nuffnang...

yg besar kecik font tu pulak, x dapek nak nolong la.. kononnya nakkan kelainan... huhu..

bg akak, kalau nakkan kelainan, cara kita karang entry pun leh bezakan kita dgn blogger lain.. tu x masuk lg custom made template.. huhu

-mama emma®-

Anasfadilah said...

ohh ya kah?harus la dila pun tulis berwarna warni ini macham supaya ramai org dtg baca blog

mungkin tulisan hitam sudah tak hip dewasa ini

lol

ms ct said...

hahahah..saya selalu je 'terbuat' gitu sebabnya selalu silap nak tekan a pi tekan caps lock...hahahahah..bab kaler tu...tak pernah lah pulak..pasai tak adalah rajin sangat...

Dils said...

Hahah... warna warni tu mmg annoying. And makan masa siot. Banyaknye le masa ko nk abeskan tuka tuka warna font.

Yang kejab hurup besa kejab kecik tu. If you are past 18,tolong la stop dari taip macam tu di mana mana pon. Haha.

Anasfadilah said...

ms ct::kalau kadang-kadang takpe tau,certai je terbuat,ni boleh semua blog post semua hurp kecik hurup besar.

dils::true enough,patutnya kalau dah lepas umo 12 tahun,stop typing like that..hahaha..hurp2 kaler maler memang la tak boleh blah..serius rajin terlebih n byk masa

azzamoro said...

hahah.. ini blog ker yg tulis mcm tuh..

if i, malas nak baca.. buat sakit mata jek..

Farah said...

hah die buat satu2 ke?ke die ade script boleh taip camtu dila? takkan la taip satu2 kot..gile rajin!

lisha said...

TAU TAKPE! tension gila nak baca. everytime i come across blogs like that terus turn off, close the page and move on. lagi satu pet peeve, stok bloggers type shorthand all the way. for example : "i x rd whn u type lk tis! wtf!" tak paham okay. kalau malas nak type tak payah type lah. pastu ada pulak yang write english words with direct malay spelling, like : "uols! i kennot tahan lah uols rait laik tis! uols ken onnot rait propeli? gedix lah!" weh! dyslexia ke apa? is that how you're gonna teach your kids to spell?

yatie chomeyl said...

aaaa setuju2...terlebih sudahhh ...

neeza said...

ekekek.. blog budak sekolah mana plak ko gi baca ni.. hahah

NaDiaH SiDeK said...

hoho..kalau buat 1 entry gitu mmg terlebih rajin la. so far tak jumpa lg la blog gitu. yg wat tulisan halus ada la jumpa..sakit mata nk membaca. yg takde paragraph pun jd malas nk baca (sedap je cakap..mcm la org lain suka baca blog sy..ehe..)

aNnAsUeJiE said...

bab2 tulisan kejap besar kejap kecik tu zaman mude mudi dulu boleh la buat konon nmpk coolkan tp skrg ni huh tak kuasa aku! buat lenguh tgn je..
yg tulisan colourful lg la takbleh blah! meriah dihari raya gitu~ hoho!

jaja said...

yg tu aku stuju.. kejap kecik, kejap besar, kejap kaler ni, kejap kaler tu.. mmg terlebey sudaaa! lagi satu, ada yg suka ringkaskan perkataan sesuka hati. yg well known tu takpe la. kalo yg kat atas tu terlebey rajin, yg ni plak terlebey malassss...

lin said...

hehe...tu bkn telebih rajin dah...tapi dah takde keje namanya..sampai boley taip/kaler tulisan cmtu..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku tak kisah baca dari mana2 satu daripada contoh itu janji tulisan tak merapu2 :)

comelnya .com kamu yang baru tu..aku jelez :(

precious innocent said...

alamak, baca komen lisha terasa lak... lepas nie nak kene belajar type full la.. huhu

-mama emma®-

lisha said...

oh! alamak! sorry mama emma, and anybody else kalau ada yang terasa i commented camtu. just trying to make the blogging world a better place to read :)

MmY Lna said...

Ak xtw r PsaL drG TyP Cm2 Tp ak tgK tlS CM2 McM c0l aBs uoLS! AK pN tnGn Nkwt FnT kLr2 cm2 TP AK KRg rjN lA.Nt aK Nk cR ScrPT j yg Lh wt CM2 uoLs.

precious innocent said...

relaks la lisha, i'm cool.. don't worry.. hehe..

cik manis moomy lyna, ape kebenda yg mu type nie?

-mama emma®-