Pages

24 August 2009

*hujann..sejukkk..rasa nak tido*

::gambar:cadangan hiasan. picture taken by Tok Auntie Zenon.,Ziyyad masa ni nak tido tapi mengelemot sangat..::

Apa khabar semua..macam mana puasa anda hari ini?

apa pengisian ramadhan anda semua tahun ini?

saya dah isi ramadhan saya dengan ayam percik kelantan masa balik kl tuhari..hehehe (isi perut tu kak,bukan isi ramadhan..ceitt)

tapi kat penang takde plak ayam percik kelantan yg sedap tu..mmm

(kenapa kau cerita pasal makanan ni dila..tukar topik lain ye)

ehh..takde mood la nak update,tak larat taip.hahahah

p/s::zaman baginda rasulAllah dulu, puasa pun pergi beperang..yang kita ni dengan nafsu pun tak boleh lawan,nafsu makan,nasfu soping (oh ye kami dah beli baju raya...tak sabar raya..tahun ni sedondon!wahhh!).

p/p/s::jaga kesihatan ye anda semua :D
blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ala jeleznya...x tahu laa sedondon ke tak tahun ni :(

azzamoro said...

selamat berpose dila..:)

aZeeMaH said...

ala cik dilla...wat air liuq meleleh ajorkk!!

♥cybermummy♥ said...

Dilla , kalau kat sini memang wajib satu family sedondon :p
Tiap -taip taun akak penin pala nak pikir pakai warna apa ? Kalau boleh tak nak pakai warna yg dah pernah pakai taun2 yg lepas :D