Pages

13 August 2009

*Chef Pian*

dalam cerita alamak saya suka lawah chef pian..lawak ok!..hari tu gelak2 juga lah,pasal dia meniru aksi chef-chef malaysia yg terkenal

tengok alamak semalam?

tak tengok ek?

takpe alamak ada rerun show

- Every Wednesday, 9.30pm at Astro Ria
    - Re run show :
    a) Thursday : 5.30pm
    b) Friday : 11.30am
    c) Saturday : 1.00am & 1.30pm
    d) Sunday : 10.30am
    e) Monday : 3.00pm

 

idea

korang ada idea lawak yg lagi bagus..hantar ke kat email atas tu..untung2 boleh tengok lawak sendiri kalau terpilih

alamakposter2

4 comments:

Maya said...

teringat dulu2 alamak.com.my tempat berchatting paling glemmer.. ;)

yaya said...

sape pandai wat lawak untunglah...

l i e y n said...

saya suka lawak yang sapu cat hitam kat muka, tak tahan tengok muka negro tu bila kena hulur ngan cat hitam tu.....

babyelle said...

tu la.. aku pun gelak die jadi chef pian la.. tipa laziah la.. huhu.. boleyla menggelikan hati bini yg kne tinggal laki ni.. hehe..