Pages

25 August 2009

*and so i thought*

my menstrual cycle are going bonkers

last month my BFF since im 10 years old,come visit for 2 weeks!

2 weeks i tell you

never in my life,my BFF came more than a week

this is all salah my iud (well,i think so)

so i thought

"yeah..maybe nanti ramadhan my BFF would never come visit again,so i can puasa the whole month"

tapi tidak..my BFF itu sangat comel dan manja (dan mengada also..habes sakit pinggang and perut cramp tau ke..datang comel-comel aje tak boleh ke?)

dia datang lagi semalam pukul 6.30pm..comel kan beliau datang pada waktu itu,kenapa kau tak datang pukul 8pm jee haaa!

tapi takpe..perempuan memang Allah cipta macam itu

today ai raya yuuu...hahahaha

p/s::gelak la hahaha,esok-esok nak mengganti sekso dek badan...hahhaha

p/p/s:: bendera Indonesia la plak,asek jepun je kak KV...hehehe

berapa byk ps daa:: BFF? u know who...hehehe

8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku konpem2 dah 2 hari kena ganti :)

Cikpid said...

hahahhaha..pakai IUD katanye mmg camtu kan?cramp perut yg teruk n bleeding yg byk..

xper..sabo2..

♥cybermummy♥ said...

Adoiii !!! dilla dah selamat dikunjungi oleh BFF . Akak nya entah bila lah nak dtg . Kalau dia berkunjung dah lepas Ramadan lagi best :P

Jiji said...

aku takut pakai IUD.. explain sket pengalaman...

Mommy Lyna said...

Akak dah stahun tak dilawati cik bulan. Hehe. Cemana rupa dia akak dah lupa.Nanti dia datang kena taaruf semula.

Farah said...

oo mcm tu kah effect pakai iucd?? erk saya dah lama tak dtg bendera indon ni..

Drama Mama said...

2 minggu uish lama tu. i paling lama pun 7-8 hari..dulu2 adala 10 hari.

comel gila datang pukul 6:30. saja nak uji kesabaran tu di bulan ramadhan ni hehehe

Jiey^Mien said...

Ni yang takut nak pki memakai nih..
takut cik bulan berterabur..