Pages

13 July 2009

*Ziyyad*

P7120384

ini Ziyyad..semalam dia dapat aiskrim free

P7120373 first time makan ice cream dia teperanjat..

tapi kami tak bagi makan banyak,pasal takut sugar high..hahaha

jadi ais krim tu makpak dia yg habiskan

P7120380

Ziyyad :: M/gonna be 1/Penang

P7120396 “ hi cik adik,sorang je..meh la join i naik doraemon”

cepat betul Ziyyad dah besar,dah tahu naik bendaalah rides ni semua

habislah kita bang,dibuatnye Ziyyad mengamuk takmo balik,berkampung la kita tepi doraemon tu..hahahaha

p/s::cubaan memakaikan Ziyyad tshirt putih berjya,dengan kotor minimal..bagus anak,keep up the good work

18 comments:

Obefiend said...

haih.. dah besar. dulu golek skang dah bole berdiri

the age of rampanging si ketot is here!

HAHAHA

Cikpid said...

kejap jek rase..dh bujang dh die..tgk gmbr yg no 2 tu cam budak dh besar tau..ensem mata bolat..geram!!!rase mau gomol..hehehhehe..

Queens said...

Hi handsome..
I'm already 1 year old.. hiks..

~~AYRA~~

MIK'YAL said...

hamoih hamoih semakin comey ziyyad ni..muka terperanjat tu sunggoh besh !! ahahahah..mentang mentang semakin dewasa..dah pndai mengorat awek naik doreamon bersyiling yahh!

Farah said...

ziyyad makin besar!mata pon makin boolat!

Akmal said...

alahai comelnya..
tak sedar kan anak2 membesar dpn matakejap je dah boleh buat mcm2 :))

littlemama@ros said...

phewittt.. hensem la ziyyad!

Jiji said...

dilot.. ko sedeh tak anak kita cepat sgt besar? mcm tak puas lagi dah besar dah. tsk.

NAZRI AHMAD said...

ahahahahaa..gmbr ziyyad terkejut beruk dapat merasa kesedapan aiskrim tu sgtlah emm apa prkataan yg sesuai aaa...tp berjaya mmbuatkan saya tergelak terbahak2

Rieyuzie Zainul said...

wah...dah besaq dah..hehehe..hensem! anak aunty pun lelaki la ziyyad..kalau x bleh buat menantu!

Elyn said...

alahai ziyyad cam x saya je dh nk 1 year old kamu ni!!

Sue said...

Ziyyad hensem..macam hero Hindustan..cium sket..=)

Anasfadilah said...

sue:: hindustan he? nehi he!!

sistyah said...

sesungguhnya mata bolatnya itu bisa mengancam jiwa anak2 gadis seangkatan umur dgn ziyyad... sy suka matanya!

Anasfadilah said...

Hi sistyah!lama sudah berjumpa anda di sini :)

NaDiaH SiDeK said...

hehe...ziyyad terperanjat sbb rs sejuk ke aiskrim tu?

Anasfadilah said...

nadiah :: a;ah rasanye..and mungkin rsa baru bagi lidah dia...lepas tu nak lagi..haih..tu lah maknye sape suruh ajar..hahaha

eiNa said...

ziyyad.. mata cantek ler.. ish.. geram!!