Pages

02 July 2009

*takdek mood aa*

on my wedding anniversary, i would be in langkawi

on my son 1st ever birthday,most probably i will be in sabah

despite boleh minum yoyo di sabah nanti,ia adalah tak seronok tanpa asben dan anak

saya teringin benar bawa Ziyyad and husband ke tempat saya belajar dulu

tapi tak dapat nampaknye..emmm

blogger-emoticon.blogspot.com

p/s::yoyo tu nama kedai,dia jual air,best tau..sedapppp,chocolate peral yoyo satu..hahahah

7 comments:

Queens said...

Dila..
takper leh belated celebrate bday.. kan kan kan

ohh.. kalo kat langkawi leh beli coklat memanayakk

mieming said...

wah..akak ngidam yoyo yer..
chocolate pearl harga skg dah rm 3.80 taw..
apepun, yoyo ttp rawk!
even sy pn, pegi KK je, mst masuk CP, sbb nak bli yoyo itew aje..hehe..

Anasfadilah said...

mieming:: wah dah RM3.80 ke,dulu rm2.50 je..ceis! dulu turn bas mesti pegi CP dulu beli yoyo..hahah..macam dadah la yoyo tu!

mieming said...

skang mane ade dah bas nak turun cp kak..kene turun kat stesen wawasan plaza tu..pastu jln kaki...ade gak bas yg jln2 kat area cp tu tp kene tambah 50sen..tp, demi yoyo itu, semua sanggup ku redah..hehe

Anasfadilah said...

mieming::jauh betul tu kena jalan dari wawasan plaza, tbust stop kat api-api centre tu ada lagi tak?kalau jalan dari api-api lagi dekat rasanye

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mcm sedap jer bunyinya...huhuhu
celebrate laa besar2an lepas balik o/s :D

mummy_adam said...

mcm menarik jer yoyo tuh..