Pages

06 July 2009

*she so lucky*

Terima kasih kepada semua yang menyertai giveaway KedaiChomel, korang semua memang best :)

owl2

1. Elissimie

2. Mrs Anne

3. Atiqah

4. Azeemah

5. Aishah Megahazs

6. Hanz

7. Syahadah

8. Dayah

9. Bitt

10. Karipapsayur

11. SuteraCollection

12. Mamazhafran

13. Jom makan

14. UmmiKhayra

15. Siti Fatimah

16. Cynthia

17. Imah Ishak

18. Mama Emma

19. Farah

20. Asmieyra

21. Ara’in iman

22. Mama Qaseh

23. Sehatisejiwa

24. Ibu Ayra

25. Mila

26. Ibu Arifa

27. Sherry

28. Lovelysue

29. Atiqah

30. Mama Saffiyah

31. R Leen

32. Sari

33. Jasfyra

34. Sanaa

35. Mama Qaisara

36. Cik Puan Daun

37. Three of Us

38. Suelynda

39. Miela77

40. Hang Lipur

41. Foto

42. Kak yong

43. Kouchan

44.Nadnye

45. Mama_Aqish

46.BabyIbu

ok,the lucky person who will receive Jusco Shopping Voucher and a Chomel Nursing Cover/Poncho

is

thelucky winner

No.18! Mama Emma!

tahniah la Mama Emma..tak sia-sia usaha murni mu itu mengreview KedaiChomel :)

dan ada hadiah untuk peserta terawal iaitu

No.1 :: Elissimie tahniah keran begitu bersemangat nak masuk giveaway ni!  u will receive a Chomel Nursing Cover

*clap*clap*

semua adalah pemenang dan tiada pengalah

p/s: Kak Emma and Elissimie,email me ur address and contact number k.

p/p/s:: im away till wednesday, ta taa

15 comments:

azzamoro said...

tahniah pada yang menang.

tak sempat masuk dah abeh contest..huhu

Farah said...

uishh cepat tul dah kuar result...tahniah mama emma dan elis!

hehe buatla giveaway lagi dila mmg ramai org masuk punye..

mila said...

huhuhuuu.. x menang pon... sedih la...tahniah pada pemenang!! nnti kalau ada lg gove away ajak la saye ye..;)

precious innocent said...

errkkk!!! akak menang??? biar betul... eh serius ke nie??

betul2 x sangka nie..

jap2, nak check balik...

*ne nong.. ne nong*

eh, betul la link tu... haha.. akak mmg betul2 menang la... kekeke... lawak nie...

tq ek kpd random.org sbb telah pilih number akak.. kekeke...

serius rasa mcm mimpi je nie...

errr... instead of poncho, nak request NC duo leh x?? miahaha...

-mama emma-

Anasfadilah said...

farah:: saya tido kul 1am semalam,mengantukk laaa

kak emma::boleh saja,tade hal :)

Queens said...

wahh tahniah pada pemenang, eliss ko x yah bg address kat dila, nnti aku bg addrss aku kat dila.. hi hi hi

tahniah..

mama-qaisara said...

alahai mmg tak bertuah ler i ni.huhu..ape2 pn,tahniah kt sume pemenang. =)

tHrEE oF us said...

huhu!! tahniah²..

ingtkan list nama yg panjang² tu suma menang.. ngehehehe~~

hang_lipur said...

owh...congrats to mama emma!!! yeay! dia menang...!!! *takde rezekilaa aku....*

Siti Fatimah said...

congratz to everyone!! :)

Ibu Ayra said...

tahniah pada yg menang...adeiii, x menang2 jugak kita nih....sedey tol...

kakyong said...

tahniah mama emma..

pasni kena cepat2 buat adik rayyan.. ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun dapat hadiah..tak sangka nyer..nanti aku email..:D

Hanz said...

Err Dilla...sorry I sempat join your giveaway ni walaupun dah berniat sebenarnya...baby Hambali x sihat baru2 ni..emm..rasa malu lak nama tersenarai..

Buat lagi Dilla, giveaway (how I wish ada girl boleh melaram ngan haircilp yang cantik2 tu!)

Mama Emma, tahniah! :D

Atiqah said...

tahniah pd pemenang..nnt de giveaway lg jemputla sy..hehe