Pages

16 July 2009

*saya memang tahu*

sape tengok MJ concert kat staple centre hari tu

dalam hati saya kuat berkata,the gold coffin is empty

michael dah lama kena tanam

kan biasanye kalau orang kristian mati,coffin dia akan dibuka untuk tatapan umum

and biasanye mayat mereka (orang kristian) kena embalm (dalam melayu apa ye..senang citer di mummified kan dengan sejenis cecair untuk bagi mayat tak reput)

tapi itu hanya saya

yang lain terpulang


GiveThanks To Allah - Micheal Jackson

mari dengar lagu ni

kalau betul la MJ nyanyi..first time saya dengar meremang bulu roma

dan kalau betul matinya dia kerana conspiracy

biarlah Allah je yang uruskan mereka-mereka yang buat penganayaian kepada MJ

p/s: semasa saya kecik saya ada secret crush dengan MJ masa tengok video smooth criminal..heheh..shhh!

p/p/s::buat entry ni kerana dapat email soal konpirasi teori ni..macam2 dunia sekarang ni ye

15 comments:

MIK'YAL said...

i pun dh agak..MJ tdak dlm coffin tu..
memorial tu hanya lah utk memberi kepuasan hati kpd fans MJ aja..esp to those christian lah..amuk sakan pulak if they knew MJ di tanam secara islam..wallahualam

ska said...

conspiracy ape eh erni? bleh fwd email tue? hehhe..

Arin said...

tuh la..both kak arin & abg azwar buat teori yg sama..MJ dah lama ditanam n tade pon dlm coffin tuh..

littlemama said...

me and hubby pun duk kata mayat MJ takdenya dalam coffin tu, itu lakonan semata.

♥cybermummy♥ said...

i agree with mik'yal .
I also thought that way .
Kalau bagi tau yg sebenar nanti jadi rusuhan pulak kan .
So baik keluarga Jackson buat camtu .
Untuk kekalkan keharmonian .

Anasfadilah said...

ska,::gimme ur email,nanti saya boleh fwd pada anda

Farah said...

dila..nak jugak email tu leh?

hehe terlambat plak mintak sbb smlm tak online lansung.

ska said...

sk.adam[a]rocketmail.com

thanx! :)

yatie chomeyl said...

enbalm tu awet kot dlm bhs melayu..i agak je lah hehe

erm..ye jugak kan? selalu nya omputih bukak keranda utk tatapan umum masa bagi penghormatan terakhir

ainiayu said...

dila, nk gak email tu....ainiayu@yahoo.com.my

ainiayu said...

dila, sori td salah taip...ainiayu_75@yahoo.com.my

precious innocent said...

crawler_os@yahoo.com

betul ke mj yg nyanyi lagu tu? sekali imbas ada sipi2 sora dia...

-mama emma-

c a b b i e n a said...

sy pun pk benda yg sm... mj da tnm lm lps autopsi tu...

hanya Allah yg maha mengetahui...

nnt email kat sy skali ek
shopatmikylayna@yahoo.com

mekacih

Obefiend said...

salah semua

dia tak kebumi lagi pasal otak dia masih dalam balang. sekarang dia tak ada otak. otak dieprlukan untuk toxicology

its common in the us untuk tunggu 2 mingu sebelum tanam. typical la kalau dah kena autopsy organ tak masuk dalam terus.

pasal lagu tu

itu bukan MJ.. its a yemeni guy.. i need to do a search in low yat. someone posted the original artist face and website

tak jumpa lak

btw.. nawh.. he aint muslim.

♥ Miz Izzy ♥ said...

abg effi,
try bace this blog.

http://legends-never-dy.blogspot.com/

article cam best. LoL.

p/s-sian MJ. haish. mcm2. kalo betul die mati. mat x tenang. T_T