Pages

16 July 2009

*perbincangan tidak sulit laki bini*

blogger-emoticon.blogspot.com"abang,dila rasa macam dah tak mahu jahit lagi la...abang pun dah ok,projek masuk"


blogger-emoticon.blogspot.com "eh..mana boleh lagi...projek ni belum tentu lagi"


blogger-emoticon.blogspot.com "tapi,dila penat la bang..nak rehat..malam-malam tak boleh tengok tv lagi" <--- alasan!


blogger-emoticon.blogspot.com "tak boleh..kena buat juga sikit-sikit..pelan-pelan jahit"


blogger-emoticon.blogspot.com" mana boleh pelan-pelan,lembab nanti customer marahhhh"


blogger-emoticon.blogspot.com "tak perlu ikut orang..kita ikut pace kita..tak perlu kelam kabut"


blogger-emoticon.blogspot.com "tapi dila tak nakk jahitttt dahhh"


sekian saja perbincangan tak sulit kami,kalau sulit takdak la ceq letak sini

p/s:: saya penat,saya tak macam mereka yang lain,gigih.

14 comments:

mamarempit said...

kite pon tempahan tgh byk....rase cam nk benti keje...tp tk buleh beb.....byk mende nk pike....muahahaha....dok kt opis...igt yg kt umah je....huuuu

azzamoro said...

ala dila.. tunggu la beranak lagi, bfeed then beli dari u..keh keh

yatie chomeyl said...

gambatte ne dila ;)

precious innocent said...

nie awat pulak nie? duit masyuk pun penat ke???

errr.. ape haku merapu nie???

-mama emma-

♥cybermummy♥ said...

Dilla , saya nak bagi petua mcm mana tak nak rasa penat atau bosan ngan apa yg kita buat .
Selalu lah ingat $$$$ yg masuk .
Insyallah tak penat . :P

littlemama said...

dila, satu je nak hilangkan rasa penat.. tengok muka ziyyad!

i think u already have something to rely on in case in future u berenti keje.. not many people has talent like u...

my advise la, teruskan.. peluang untuk kembangkan bisnes tu kan makin lama makin banyak kan?

rasa down tu normal la kalau ada challenges, bila down tu tengok muka ziyyad!

kakLuna said...

dila ni cam akak le, cepat bosan. org kata sbb masa kecik2 dulu, perkembangan ada skip2. cthnya, tak merangkak tp terus berjalan. bila besar buat keje x abis. kih kih kih.

tu yg akak x leh join bnda cam MLM tu sbb semangat masa mula2 je.

ni tanam cabai, jaga pokok cabai pun dh nak masuk fasa penat dan boring jugak ni. hehe

Jiji said...

dilod, kak arin kata.. buat benda yg kita suka buat! spesifik lagi.. buat duit dari benda yang kita suka buat.

Baru tak rasa tertekan!

Azure said...

me pun asyik duk tanya hubby, bila la abang nak kaya nih? dah bosan la keje, nak duk umah jaga anak je

Anasfadilah said...

azure::saya tak tanya bila nak kaya..takut kang suami tertekan..dia kerja kuat untuk family dia

rumiza.rashid said...

ala syian dila.tp betul la.sayangnye kalo talent tu disimpan saja diceruk sofa masa tgk tv.

first time saya tgk dila nyer keje, i'm impressed!saya..jgn harapla.sembat susup je tau..ni pun ntah betul ke tak nama dia.

rumiza.rashid said...

ala syian dila.tp betul la.sayangnye kalo talent tu disimpan saja diceruk sofa masa tgk tv.

first time saya tgk dila nyer keje, i'm impressed!saya..jgn harapla.sembat susup je tau..ni pun ntah betul ke tak nama dia.

Elyn said...

kerana penat la i moody monsun bagai!!!

keloncot said...

jangan give up la dear.. u kan ada talent, nanti macam jadi macam ku tak reti menjahit lansung...
kedai pun dah glamour..
sabar...hihi (cakap pandai sangat)