Pages

28 July 2009

*Partayyyy*

*hari ni Bday Ziyyad! semoga jadi anak yang soleh,taat Allah,Agama,IbuBapa,orang tua dan seluruh umat manusia,jadi doktor sok besau,pasal doktor kurang di malaysia. :P *

Allahhh

kak emma, mai la nak mai pun

meh semua datang memeriahkan majlis hari lahir ismet ulam raja Ziyyad…hahaha

istockphoto_5737291_seamless_stylisnak tanya jalan,nak tanya tempat kat mana boleh email saya

stashowale@hotmail.com 

nanti saya kasi no telepon

Dayah,hang la sapa lagi dayah yg duk baca blog ni

when i mean semua,SEMUA..kalau rasa yang duk terengganu nak mai pun boleh (minyak,tol,tempat tinggal tidak ditaja..hehehe)

acara::makan,makan lagi seround,makan dan makan,ada games juga untuk kanak-kanak :)

p/s::adek beradek,kaum kerabat mai datang :)

35 comments:

Mrs.R @ Emi said...

Welcome to the club Ziyyad!!sy harap awak makin hensem+sentiasa sihat+jd anak yg soleh!!

yg benar,
emily

DYLA said...

HAppy 1st Birthday Ziyyad!

moga trus comel & encem k...

jgn nakal2 tau. :)

-inas

Jiji said...

alar jauh nyaaaaaaaaaaaaaaaaaa@!~ post kan cake@!~

precious innocent said...

ngeh ngeh...

happy bday ziyyad.. jgn nakal²..

-mama emma®-

oren said...

hepi besday ziyyad :)

1hb akak p usm, ada bf campaign tuh kan..tapi tak dpt p lah kenduri ziyyad on sunday, sbb anak sulung akak, sekolah ikut zon kedah..

anyway, enjoy sakan la ek :)

aZeeMaH said...

selamat hari lahir yg 1 utk ziyyad!

aZeeMaH said...

erkk....nak mai tapi jauh bebenorrrrrrrrrrrr

alahaiii

MIK'YAL said...

hepi 1st besday my dear ziyyad.semoga menjadi anak yg soleh & bijak cergas !

insyaallah , i try p .kena check schedule dgn incik nazri dulu :-)

Sue said...

happy bday Ziyyad...=)

Azure said...

happy birthday ziyyad!

eh eh..sebut terengganu, sy pulak yg perasan..mcm la sy sorang duk ganu

Rieyuzie Zainul said...

hepi besday ziyyad..semoga sihat sejahtera..cergas sentiasa dan hepi selalu.. ;)

az1ra said...

Happy birtday...
kalau ada kelapangan InsyaAllah kakak Lisa pegi yer...kakak Lisa duduk kat Bukit Gedung jer...

BabyIbu said...

Hepi besday ziyyad..smoga jadi anak yang baik..muah22

Anasfadilah said...

kakak lisa datang la..bukit gedung dekat je dengan umah tok wan kami

yg benar
Ziyyad

MeL said...

Happy 1st bday ziyyad! kish2 dr auntie mel & mika :)

Ms. TaroAthirah said...

ziziyadyad@encik izzul

umicik tade duit. duit fee sekolah pon belom bayar. so, tade hadiah beday. umicik pohon, kamu jadi anak soleh ye sayang. jaga hati mak ayah dan orang tua lainnya. jangan tengok cerita rempit atau haru biru, tapi tontonlah sirah nabawiyah dan channel ilmiah lain.

sekian,
peluk cium dari umicik

Elyn said...

happy besday ziyyad!!!!

Mrs. Kown said...

happy birthday ziyyad!

semoga allah rahmati hidup kamu dunia dan akhirat. =)

yaya said...

mak aiii... bolatnye mata ziyyad. okeh auntie yaya pun tak nak ketinggalan nak wish hepy besday kat ziyyad. smoga murah rezeki dan jadi anak soleh. amin...

mummy_adam said...

Happy 1st Birthday Ziyyad!! semoga sihat n happy selalu k :)

eiNa said...

ziyadd.... epi besday!!!
semoga jadik anak yang soleh dan ensem slalu..
nanti balik SP nak singgah jumpa ziyyad la bebila.. bleh tak dila?

Dong_Sanchai said...

hepi birthday ziyyad !

gee ryder said...

hepi brthday to ziyad!

be a goodboy n don b noti :)

oo u duk penang kaa?
xdpt la nk join hehe

♥cybermummy♥ said...

Congrats ziyyad .sbb dapat no 2 dalam contest cutest baby in carseat . Wahh !! menang betul2 time birthday ziyyad .
:D

Dayah said...

firstly happy birthday ensem boy
2ndly..congrats..menang gambaq baby cumei dlm kerusi kereta

oh, Erni..cek sgt terharu. Dayah itu aku keh..heheh

2nd ye..mmmm..mmg akan turun pulau sbb ada BF event kat Queensbay pukul 2 gak.. lepas dpt sijil. dayah trus rempit ke Sg Ara.. p lambat skit la ok..pintumu masih terbuka ??

Cikpid said...

wah ziyyad..ensem boy mata besar..

Happy Birthday..semoga jadi anak yg baik dan soleh..

tahniah sbb menang contest mombloggersplanet..mmg cutelaa ziyyad ni..

PadNani~~{@ said...

Happy 1st befday dear Ziyyad

Moga menjadi anak yang soleh, bijak, sihat , kebanggaan kesayangan mak ayah k:)

mmuuuuuaaahhs

limaumaniss said...

happy bufday gak...

nak promo program sikit yer...


Jemputan ke Seminar Dakwah Masyarakat Majmuk di dewan SK2, USM, 1&2 ogos ni...hayya hayya...

precious innocent said...

congrate ziyyad, sbb menang 2nd price.. rasanya nie hadiah tbaik utk sambut 1st bday kan??

-ryan®-

azzamoro said...

happy birhtday ziyyad..muah muah..

geram tengok muke cam mix..

jauhla.. ade buat kt tmn ehsan tak bile blk kl nanti? :P

NaDiaH SiDeK said...

oh..dh tukar tmpt wat kat dwn org ramai ye? meriahnya. nnt upload la gmbr ek. dpt tgk gmbr pun jd la..

raggedyanne said...

happy birthday ziyyad. altho aunty anne baru jer kenal blog mama ziyyad ni, aunty tau ziyyad mmg god boy :D

aunty doakan ziyyad membesar sebagai juara & anak yg soleh, berjaya dunia & akhirat. amin.

Zuedin said...

happy birthday ziyyad from wafiy

ainiayu said...

happy birthday ziyyad...semoga jd ank yg soleh..

niza said...

happy bday ziyyad!!!alamak...xleh nak gi la...2hb tu baru nak blk penang dr lkw...x dpt jumpe ziyyad!!!