Pages

05 July 2009

*overwhelming*

adalah sangat teharu dengan penyertaan giveaway KedaiChomel (pasal macam ingat ada 10 yg masuk pun dah kira bangga..)

rasa macam nak nanges

blogger-emoticon.blogspot.com

kalau boleh rasa nak bagi semua yang masuk hadiah

tapi apa kan daya..


blogger-emoticon.blogspot.com

kepada semua yang join giveaway,korang memang best gilos

blogger-emoticon.blogspot.com

keputusan esok ye...tunguuuu :)

p/s::esok nak pi oustation,belum packing lagi,malasss lo..nanti rindu Ziyyad and En.Anas acane nak buat tu

2 comments:

precious innocent said...

awat akak rasa mcm akak x menang jek???

-mama emma-

Ms. TaroAthirah said...

ikon sangat kiut and tak boleh blah :p