Pages

15 July 2009

*korang memang terbaek*

blogger-emoticon.blogspot.com

rasa nak nanges

terima kasih

cybermummy,mikyal,jiji,farah,lin,kak tiara,azza,cik pid,eliss,kak long,mrs imran,mel,kak elyn,drama mama, hidet,rina ,dayah and nadiah

for ur kind words

semangat sudah ada untuk menjejaki kaki ke dewan kuliah A, 1st august nanti

blogger-emoticon.blogspot.com

(tapi tak dinafikan masih ada 20% kurang keyakinan diri..dan masih ada perasaan takut-takut)

kalau orang berkata yang bukan-bukan ia buat donno aje

dayah pun kata..ada je yang baby FM,so tade hal

buang semua negative thinking

Cathie Black kata kita kena grab oppurtinities..saya akan grab dan mencapai matlamat!

p/s::connie still didnt reply my email tho..but its ok..i have u all untuk boost my konfiden :)


updated ::connie said i am welcome,but kenot promot my business..hehehe...kalau kasi "tis is my card" can ah?

13 comments:

azzamoro said...

oraite.. good luck. jgn lupe tangkap gambar byk2 masa kat sane nanti..hehe

Aku Bukan Bidadari said...

hi hi hi..selamat berflyer...
bw ziyyad sebagai penyeri..ms nk bagi flyer tu hulur ziyyad yg comeyyyyyyy banegt tu sekali.. hi hi sekali touch..satu hinggit!!!

Cikpid said...

hehehhe..sy terharu nama sy ade di situ..cewah..

ok..go for it mommy ziyyad..u can do it..jgn malu2...

connie tu busy sgt kot tu yg x reply

joegrimjow said...

xsempat nak online
so xtau r
hehe

precious innocent said...

good for u.. buang sifat malu & kerdil diri tu jauh2... x elok utk sorg peniaga mpunyai perasan mcm tu..

kalau org sindir tepek kat dila, dila just jwb 'sy mai sini sbb nak blajaq la... so sila jgn perli sy ye...'

pis pis kacang pis!!!

-mama emma-

♥cybermummy♥ said...

Yeaaa !!!! Dillah is back on track :P
Mcm ni lah baru hidup bahagia .
Be positive k

Elyn said...

ha chaiyok2.... owh dilla akak lupe nk cite....

ko pi blog mummyza.blogspot.... ni cousin hubby akak. die yg x BF anak siap pi blaja ke sarakids tau camne nk BF anak even anak die masih x mo BF.

eh kalo free meh ym la!! leh kite share cite :D

snazzynsuch said...

good luck..

cutenya ur baby...

magnetic button tu i still jual if you want.. online shop i ada problem sket.. ehehhe..

Jiji said...

Dilod , masa ko pegi tu nak promote nursingcover tu kan.. ko bawak sample dalam 2 jenis. atau ko buat lebeh masuk dlm boot keta. bungkus siap siap@!~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bagus2...yakin boleh! jiayou!!

Miss BumbleBee said...

why not jumpa face to face ngan organize, maybe buleh kautim buka booth kat dpn DKA tuh. spacious kat dpn pintu tuh. and b4 jumpa organizer bawa sampel and print gambo2 mommies yg guna NC dilot. orang malaysia ni kadang kala real time interaction lebih berkesan.

then kalau buat flyers buat lah discount items or bagi flyers with coupons. tuh minimize the cost, zerox aja but guna kertas kaler2.

Anasfadilah said...

kak yan::nice idea tu...tapi dah ask orginzer,ia kata takboleh berjualan lah..emmm..

Dayah said...

oo..takleh ada sessi jualan ye..last year punya ada..byk booth/e-store participate..thun ni tadak pulak kot..

psstt..nak soh saya tolong diam2 pomote leh gak..heheh