Pages

19 July 2009

*just maybe*

mungkin saya memerlukan rehat

mungkin kerja di Sabah selama seminggu ini boleh merehatkan minda dari mesin jahit

its not that i dont love sewing,it just that im tired

terima kasih atas kata sokongan kalian

heart u all

dan terima kasih ketidakhinggan kepada husband kerana memberi motivational boost pada saya yang lemah dan tidak setabah orang lain



mungkin tidak seberpa bagi anda di luar sana

tapi ia cukup mengharukan

terima kasih husband for this lovely shoe

p/s:: ta-taa semua,saya nak pergi Sabah esok

p/p/s::saya phobia dalam diam bila naik kapal terbang,selalu fikir kapal terbang akan jatuh terhempas..

16 comments:

Umi Ain said...

salam Dilla, selamat kembali ke Sabah yekk.. keje bebaik ya.. dan pada masa yang sama try to relax from perkara2 yang biasa dilla lakukan.. take care dear..

Umi Ain said...

salam Dilla, selamat kembali ke Sabah yekk.. keje bebaik ya.. dan pada masa yang sama try to relax from perkara2 yang biasa dilla lakukan.. take care dear..

littlemama said...

dila, selamat naik belon ke sabah! kasut tu comel, nak pegi carik la satu...he..he.. kat sabah relek-kan minda, jangan stress2...

Ms. TaroAthirah said...

chantek kasut tu.


saya tak penah ade size untuk kasut macam ni..hmmm

NaDiaH SiDeK said...

smg slmt pergi dan slmt blk. enjoy your trip & tenang2kn minda *wink*

Anasfadilah said...

ummi ain::terima kasih..memang kena unwind sekejap..*hugs*

lilmama::ada satu kaler merah,kinda nice juge..boleh nak rileks minda dari mesin jahit,tapi kene kerja untuk projek sabah ni..hahaha..

tira::itu pun the biggest size,size 9..sama lah kita,bukan senang nak cari saiz kasut..kaki besar gajah memasing..hahah

nadiah:: thank you nadiah for the wishes :)

Azure said...

canteknyaa kasutt..mmg bole terubat hati la camtu...

pakai saiz 9 ke? same here..tp kdg2 kena cari saiz 10..payahh

gee ryder said...

mmg keje kt sabah ke?

raggedyanne said...

salam dilla, from a fellow penang blogger :) i'm new to your blog, tapi addictive tau, baca dari mula sampai habis (hehe)

hope you have a wonderful time de-stressing yourself kat sabah k

mieming said...

welkam back to kk..
hehe..yoyo is waiting for you..
minum slow2...nnt tercekik pearl..huahuahuahua..

yaya said...

semoga selamat ke sabah, jgn stress lagi dah! enjoy ur self dear!

Farah said...

comellnye kasut!!*tgk kasut dila rase mcm nak carik kasut jugak*

enjoy ur trip dear!

Sue said...

pegi sabah?bestnya leh tengok gunung ganang dan lautan yang biru..=)

Drama Mama said...

kasut sangat cantikk!!! stylo jugak for a comfy shoes..nak bli jugak! :-p

enjoy the trip :-D

Anasfadilah said...

azure:: tulah..nasib yang ni saiz 9 muat..kalau tak memang nanges la..heheh

geeryder:: ada projek kat UMS,so fly sabah for a week..sabtu baru balik..

reggedyanne::thank you..penang area mana..mana tau boleh datang ke birthday bash ZIyyad nanti (bash la sangat..haha..) do tell..boleh datang partayyy!

thank you for the wishes :)

mieming::huwaaaa nak nanges!kat 1borneo tiada Yoyo cafe bah..tercekik pearl?hahahaha!lawak ok

yaya::thank you..akan enjoy juga pasal bawah hotel adalah shopping mall..hehehe..macam2 ada

farah::carilah kasut!kasut ni sanagt comfy :)

sue::yelah makcik..tengok gunung dari jauh aje..cuaca ok..rasa macam nak bersantai kat pantai,boleh gitu?

drama mama:: ada di jusco queensbay :)

thank you all ladies for the warm wishes :)

Haslinda said...

hikhik..kasot kita boriaa daaa..saya kaler merah..