Pages

15 July 2009

* i need brain surgery ASAP*

blogger-emoticon.blogspot.com

semalam saya tertekan dengan diri sendiri

mahu tak nye

nombor akaun maybank telah disatukan dengan no ic sendiri (kau ingat kau buat plasmid insert ke erni?)

bodoh kan diri sendiri?

lepas tu customer dah masukkan duit ke akaun yang salah

naissss one there,erni

pasal ini interbank transfer,pasal tu tade tertera nama saya

hadoyaiii

rugi dah saya semalam

how can i silap taip the number u might ask?

heres how

the last 4 digit of my maybank a/c is 3662

and the last 4 digit of my ic no. ic 5772

i got mixed up, so jadilah tanaman tut di situ

pandaikan?

ada lagi satu kesilapan

i send 2 same NC to a customer (dia order satu,i send 2..how?)

nasib customer comel berhati mulia dan tolong poskan balik pada saya

blogger-emoticon.blogspot.com

satu lagi NC untuk customer lain

otak saya memerlukan brain surgery ASAP,ganti kan semua reseptor/neuron baru yang senang ingat tak cepat lupa

so,kak lisha,u are no alone



p/s:: i told En.Anas about his,and he said "takpe,rezeki ada kat tempat lain la tu,macam hari ni abang ada 3 projek baru"...ALhamdulillah :)

p/p/s:: jadikan pengajaran ye dilot

berapa p/s daa:: nah ambil semua! berderet-deret entry dalam satu hari!

7 comments:

Hot Mummy said...

dila, kekadang menda2 yg hari2 kita buat pun, ada salahnyer jugak..manusia tak lepas dr melakukan kesilapan

lisha said...

mommy brain moment u lagi haru! at least i tak rugi duit.

littlemama said...

dila, manusia ni memang kadang2 blur, rezeki yg tu takde, nanti ada digantikan rezeki lain yg lebih umph..

p/s kalau betul nak surgeri otak, akak boleh tolong...ha..ha

Rieyuzie Zainul said...

dila, buat silap perkara biasa..tapi yang paling penting kita belajaq dari kesilapan tu..kan..kan..ada la rezeki kat tempat lain tu..brain surgery?..jangan!!! ngeri ar.. ;)

Jiji said...

ko tepek no account besar besar kat depan pc macam haku!

♥cybermummy♥ said...

dilla makan kismis selalu .
Baik untuk otak :P

Jiey^Mien said...

Oh tanak.. Tanak.. Tanak brain surgery..