Pages

24 July 2009

*final day*

P7230026

::from left: benny,fadilah,tamrin (apa la juga yg kao sibuk tu bah).Dr.Julian,Dr.Azila(my bos),not in picture:veronica::

saya suka suasana sibuk lab universiti..tak tahulah kenapa,tapi saya suka keadaan messy lab u.

P7230017 korang nampak tak udara (bubbles) yang keluar dari daun aquatic ni..pelik kan?

so hari ni sempat pergi ke KK

sempat pergi pasar pilipin dan ke CP

untuk tatapan teman baik ku yang kini berada di UPM, Nafa,dengan ucapan :sedap tu Yoyo! nanti aku kasi bekas kosong buat cenderamata untuk kau…hahaha: *kejam*

P7240030 

Yoyo chocolate pearl untuk kau Nafa…hahaha..jangalan jeles ye..

saya tapau 2,satu dah habis masa dalam teksi balik ke hotel,ada lagi satu nak minum dalam bilik hotel..hehehe

pergi di pasar filipin saya beli ikan terubuk,ikan masin (untuk En.Anas :D ), Amplang (sejenis keropok ikan berbentuk bebola,ranggup!) dan juga kristal

P7240033

ini brooches untuk mama,kaknaz,tira,fiqah dan tuan punya blog (harus la ada satu jugak..adek-beradek later i post it to u guys ok..hehehe)

walaupun korang memang dah pernah duduk Sabah,tapi beli la juga..kasi adil ni semua orang

P7240039

untuk anis,awen dan mak (mak punya yang paling bawah,yg hitam tu,mahal dari dua gelang yang atas dia,untuk menambat hati mak mertua harus kasi up sikit the price..hohoho)

adek-beradek::i didnt buy u guys the gelang pasal korang gelang kristal dah banyak,so  kasi chan la ye,diharap adek-beradek tidak kecik hati,lalu meng abdul wahub kan adinda korang neh…huhhuhu

P7240051 dan ini pula untuk 3 lucky readers anasfadilah.blogspot..nantikan kemunculan giveaway saya yang hamat mudah ye *wink* (punyalah baik tuanpunya blog,ingat juga dia pada korang pembaca ye…korang ingat tak tuan punya blog neh?)

p/s::tak sabar nak naik flight esok,nak hug ZIyyad puas-puas!

13 comments:

ska said...

aaa nakkk brooooooochhhhh!!

Dils said...

Wah. Brooch tu look nice. Ni yang nak masuk peraduan ni. *walaupon dasar malas masuk peraduan*

Eh. Brooch to pasang kat mana ? Hehehe.

mieming said...

hohoho..
gambar choc pearl yoyo itu jg merupakan satu kekejaman bg saya..
uwaaaaaa ='(
nak balik kk..

Ms. TaroAthirah said...

waaa..nice ah. ni product baru ke? dulu tade pon nmpak bende alah ni

azzamoro said...

okeh.. i tunggu giveaway tu..huhu

joegrimjow said...

adde lebey
org cni nak satu

suryati said...

amplang....sesuatu makanan yg sgt merbahaya, sekali mula, tak tahu bila nak stop....

Cikpid said...

wahhhhh..ade gak utk reader..

nak..nak..nak..

ainiayu said...

nk amplang...huhuhu...dah 4 taun tk jumpa...tkde sape nk tlg beli...huhuhu...sedap giler....

Anonymous said...

Uwa.... Kekejaman paling dasyat abad nih... aku tak nak brooch ke, amplang ke.... Nak YOYO!!!!!!!! ko buatlah give away kau tu yoyo en erni OOOIiii... NAFA

NaDiaH SiDeK said...

hehe..smpai kat readers pun ingt..

smg slmt smpai ke semenanjung! ;)

NaDiaH SiDeK said...
This comment has been removed by the author.
gee ryder said...

cantiknye brooch n gelang tu..
camne nk dpt kan ni? :p