Pages

16 July 2009

*esok cuti*

esok saya cuti

sebab : nak ambil sijil SPM yang di kepam selama 9 tahun di sekolah raja tun azlan shah,sekolah ku yang tercinta

tentatif program : bertolak pagi,amek sijil,jumpa cikgu yang pernah ajar saya dulu,pegi zoo,pegi makan popiah basah bawah market apa ntah nama lupa plak,makan abc belakang bomba,makan mee udang kuala sepetang

(note::erni, kau nak pergi ambil sijil atau jalan-jalan cari makan?)

tapi tak jadi pergi taiping

sebab : today mama n babah ontheway pergi sini,terus ambil adik bongsu manja di changlun,alang-alang on the way mama tolong ambilakn sijil di taiping

perasaan sekarang : harapan musnah nak makan popiah basah, tapi lega juga tak perlu bayar duit tol/minyak semua

dahlah ptptn babah bayarkan,sijil spm pulak mama tolong ambilkan..

adoyaiii

sijil kalau semua A memberangsangkan juga kalau cik intan nak pergi amek

tapi A pun satu aje..(Ziyyad kamu mesti ada A sampai seguni tau,jangan malas macam mama)

p/s:: jasamu ayah dan ibu tiada boleh ku balas sampai hujung nyawa,tiada tandingan di dunia <----- waheiiii!ayat ahadiat akashah mana ni aku cilok

p/p/s:: cuti dah apply kan..so cuti ajelah..miahahaha!

7 comments:

ainiayu said...

teringat popiah basah kt bwh supermarket larut matang(dulu la,sekarang tktau..)soooo yummy...
lama dh tk p taiping...huhuhu...

irvanqiesy said...

eh,da lame sek still simpan sijil ye?setahu sy 3thn je sek simpan sijil...sy pon xamek sijil spm hahaha...nk try kol sek mcm ni.

koben said...

warghhh... popia larut matang, mi udang k.sepetang, laksa lake garden, abc kat cashier, satay changkat jering wahahahaha terliur aku... kena balik tepen jugak ah minggu nih huhuhuhu

Cikpid said...

oho..dh 9 thn pon still ade kat sekolah ek??sy ingat die dh antar semula ke kementerian pelajaran..

selamat bercuti..sy pon cuti gak esok..muahahhaha

kakLuna said...

la..hang seratas ka...hang kenai dak senior hang nama Abdullah, Atikah, (SPM 96) dgn khairul azhar, zulhazmi (batch SPM 98)..

Dayah said...

bertuahnya budak sorang ni..nak kata budak, dah jadi mak orang dah...

Elyn said...

popiah basah yg sedap bule didapati kalo tgh bulan pose huwaaaaa mane nk cr ni??