Pages

22 July 2009

*day 4*

 kelapa puding ::cenderamata lagi aku kasi sama kao orang,ambil la bah::

ini kelapa puding..sedap rasanya

sepanjang jalan ke Tuaran,memang banyak orang jual kelapa

kelapa bakar,kelapa puding dan air kelapa

underneath pokok kelapak i wait for u..lalala <---- sing it everybody!

lepas balik saya memetakan 1 borneo

tiada yoyo juga disini,tapi adalah yang sama macam yoyo bah, ok la tu

jalan punya jalan..jumpa kamdar

beli la a few kain untuk kedaichomel..kaoorang buli pigi sini kalao mau tinguk

beli baju untuk Ziyyad and a book about animals..Ziyyad suka animals and cars (rinduuuuuuuuuuu!)

ada big apple juga disini,esok saja beli,kerana perut dah penuh makan coconut pudding

p/s:: hai lah masa,cepatlah berlalu..terlalu rindu dengan dia

p/p/s::hello kamu! :)

10 comments:

Arin said...

balik je penang..jgn tido..kasik gomol itu budak..how's ziyyad?babah ziyyad ader bagi report tak every 2 hours kat dila?sure ziyyad tercari-cari mama dia..
btw, our special project will start next week..tunggguuu email ku..:)

joegrimjow said...

hai kelapa puding

hai rindu2

c a b b i e n a said...

mmg sedap la kelapa puding tu kak... terliur lak tgk gambo tu...
xjumpa kat semenanjung ni...
balik nnt nk kirim kelapa puding 1 ok tak??? :P

Anasfadilah said...

kak arin::every 2 hours?hahaha..tadelah..pagi and petang je..selalu tanya kang,bua lagi rindu..will be waiting for ur email kak arin..hehehe

joe:: datang sabah,makan kelapak puding

cabbiena:: kalau di kirim,tinggal tempurungnya saja,isi nya sudah aku telan bah..hahaha :P

lin said...

dilla, aritu sya carik kelapa ni merata2..tak jumpe!!! tensennye!!!

Anasfadilah said...

lin :: kao mao ka kelapak puding..mau aku tapao sama kao? sedap betul bah kelapak puding ni

Elyn said...

kelapa puding?? apa rase nyer???

azzamoro said...

tak pernah lagi berjauhna dgn airyll..apelah rasenyer yer..

Anasfadilah said...

kak elyn:: sedap tau rasa dia..tak manis sangat rasa kelapa..puding dia lembu dan sejuk..emmmmm..nyaman sekali kalau di makan di waktu panas :)

azza:: as far as i could tell,it sux.

Farah said...

speselnye bekas puding ni...nk jugak!