Pages

09 July 2009

*Chomel DUO Nursing Cover*


sebenarmya dah lama buat,tak upload aje..




Chomel DUO Flowery Green with pink trimming

RM 33





Chomel DUO Plain Pink with white Japanese cotton trimming (SOLD)

RM33



email me for any enquiries

stashowale at hotmail dot com

8 comments:

yatie chomeyl said...

mmg chomel btui

mamarempit said...

cantek...

Sue said...

buat satu untuk aku..tapi nak kaler baby blue..buleh?
=D

♥cybermummy♥ said...

dilla , yg warna pink tu cantik lah .. nape lah waktu saya nursing kan anak2 saya dulu tak de nursing cover ni . dulu saya kalau nak breast feed kan anak saya je guna baby wrap tuk tutup saya nya tuttt ..:P

nieda said...

salam,
nursing cover warna pink cantik...ada stock lagi? - nieda-

Anasfadilah said...

nieza

dah sold out la nieza,if ada lagi saya akan inform k:)

azzamoro said...

wah..comel2nyer..

tunggu nak bf anak no 2 la nanti yerk..

littlemama said...

dear erni dila, you have reviewed on MBP! and i also dah buat the tag "what i do for a living" babeh!