Pages

02 July 2009

*banyak akai*

Ziyyad,makin lama makin banyak kerenah,makin banyak akai

dia ada teknik baru untuk tidak makan ubat

iaitu batuk main-main

macam mana saya tahu dia batuk main-main?

korang tengok la video bawah ni

nak marah pun ye nak gelak pun ye



nilah dia akai banyak..siap tiru mama dia batuk lagi..haish kamu ni Ziyyad

Ziyyad latest word yang dia dapat ialah

Byebye..siap lambai tangan..pagi tadi satu lif dia lambai masa on the way turun ke bawah

baguslah Ziyyad,kamu ceriakan pagi orang2 nak pergi kerja :)

p/s::ziyyad dah cabut sendiri pelapik belt tu,mana ntah dia baling,tinggal sebelah aje..Ziyyad duk depan time ni,pasal asben ambil dia dulu,pastu jemput saya di opis...and why im explaining thisss to u all hmmm...

9 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

isk geram ngat aih tgk ziyyad!

Hidet said...

budak2 zaman skrg pandai2 kan.. :)

gee ryder said...

lawaklaa ziyyad ni hehe..
mmg budak skg byk akai..

btw, salm knl dr saya gee n aqeel :)

exchange link k :)

PadNani~~{@ said...

salam Dilla,

hihi..Ziyyad chomei..dah besyar dia! budak bijak mmg banyak akai=)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bleh geng ngan nuha ..suka tiru orang batuk..hahaha..orang batuk btol pun dier tiru :P

Jiey^Mien said...

Sangat comellll okeh!! suka tgk!!

MIK'YAL said...

ahahahahah..sunggoh bnyak akai la hero anda yg satu ni...dah besaq dah..kena beli car seat baru ni...HUHUH

NaDiaH SiDeK said...

he's such a clever boy! ehe. tak tau la cmne safiyyah bila dh besar nnt kalau disuruh mkn ubat :)

Anasfadilah said...

kak tiara::hahah...ada can jadi bakai menantu tak..ehem ehem..hahah

hidet::tu la..lahir-lahir dah celik mata tengok keliling..

gee ryder:: hi there gee..wah seronok nampak jalan2 ni *jeles* hahahaha! :P

padnani::Hi nani! :) dia budak yang tinggi,tak gemuk2 pun,nanti org kata mak dia catu makanan dia..hahaha

eliss::geng aa ngan nuha,tulah org batuk betul pun ditirunye..mana belajar pun tak tahu lah..nak marah pun ada gelihati pun ada

Jiey:: :D , tengoklah nanti Ian dah banyak akai,sadis kita dibuatnye..ada je idea dalam kepala.

mikyal::memang wajib beli carseat baru..kaki dah tak celuih dah..terjuluq keluaq dari car seat..hahaha

nadiah:: tengokla nanti safiyyah makan ubat...lepas tu amek gambar tau,jadi kenang-kenangan :)