Pages

21 July 2009

*apa ye nak buat*

bawah hotel saya ni adas hopping kompleks

agak besar juga kaalu nak dipetakan

ada gsc..mungkin akan tengok wayang malam ni

ada kamdar dan gulatis,restock kain di kedaichomel mungkin

walaupun ada banyak masa untuk ME time

tapi saya rasa tak best lah kalau tak jalan dengan asben and si awang kenit tu

p/s::dah dapat me time tapi tak tau nak guna..hmmm

p/p/s::Tade idea nak update apa..*yawnnnn*

9 comments:

azfar said...

Sudah dapat preskripsi yoyo anda?

Rieyuzie Zainul said...

dila, sabah kat ner..ingat nak gi holiday nih..hehehe!!

Anasfadilah said...

azfar::sadly not yet..ka 1borneo tade yoyo,tapi ada jenama lain..will try kot nanti

Rieyuzie zainul::sabah di UMS heheh

Elyn said...

hmmm sila la enjoy ME time anda tu.... rugi wooooo

mieming said...

hohoho..akak xyah g kamdar ngan gulatis..mahal..g jakel la kat alamesra tuh..jalan kaki sket je pn..hehe..dan jgn la makan kat food court 1borneo yg sgt sengal tu ye..die ingat kite budak2 nak men game ke nak tukar2 kupon dulu..

Tiara said...

Dilla.. amik ur ME time tu pi beli baju ziyyad and hubby..mesti u rasa berbaloi-baloi...

l i e y n said...

kalau pegi jalan mana2 mesti teringat diaorang kan?

azzamoro said...

if i, sure dah puas merata berjalan..bestnyer.. bile la nak merasa pi sane lak..

Anasfadilah said...

kak elyn::

saya dah bosan neh..nak balik nak balik nak balik!

mieming::tulah degar citer pakai kupon,semalam dinner saya ngan bos berjalan ke sinario cafe belakang jakel tu untuk makan..sanggup!haha

tiara::nak beli baju kat penang pun ada..nak balik nak balik nak balik!

lieyn:: toksah citer la lieyn oii..rindu tak tertanggung dah neh!nak nangesss..

azza::the thing is jalan kalau tiada asben dan anak adalah satu perkara yang bosan..rasa tak meriah hari raya jalan sorang-sorang..dah puas dulu masa bujang jalan sorang2...wuwuwuw,nak nangesss,nak balik!huhuhuhuwuwuwuw