Pages

29 July 2009

*Alhamdulillah*

segala puji bagi Allah kerana memberi kan rezeki ini kepada saya

Ziyyad menang 2nd prize untuk MBP cutest baby in carseat contest

nasib la saya tidak berputus asa hari tu (putus asa adalah tidak baik sebenarnya)

terima kasih juga kepada

Emi,Dyla,Jiji,Kak Emma,Kak Oren,Azeemah,Mikyal,Suraya,Azure,Rieyizie Zainul,Az1ra,Yana,Mel,UmiChik,Kak Elyn,ShilaShowerKownAdam,Yaya,Mummy Adam,Eina,Mama Khayla,Gee Ryder,Cybermummy,Dayah (pintu masih terbuka untukmu..heeheh),CikPid,PadNani,Limaumanis (terim kasih atas jemputan :D),Azza,RAggedyanne, Kak Arin,Farah,Tulip,Nadiah (nani saya letak pic byk2,InsyaAllah,untuk tatapn Nadiah di US),Lin,Yatie Chomeyl

atas birthday wish kepada Izzul Ziyyad bin Anas

semoga doa kalian itu makbul,ameeen

mari datang bday bash Ziyad ye semua :)

p/s::hati gembira,padanlah tadi bawak kereta macam light headed je..terlebih endorphin kegembiraan..hehehe

18 comments:

precious innocent said...

lambat sgt entry nie kuar.. tu yg akak wish kat previous entry... lgpun mlm td shoutmix x kluar.. maka tpaksa la spam.. huhu

-mama emma®-

Elyn said...

hhehe tahniah menang gak mama ziyyad ni!!!

dilla akak nk pi penang esok..... nk jumpe dilla bule??

tulip said...

tahniah..
jauh nak pegi party besday ziyyad.
happy selalu tau!

Anasfadilah said...

kak emma:: mana ceq nak tau,pagi ni baru ceq tau..tu pun kak emma habaq ka shoubox..heheh

kak elyn::mestilah boleh :) ada no fon dila?

joegrimjow said...

wahaa
gud2
tahniah yaa

Mrs.R @ Emi said...

yeay!!!! ziyyad menang!!
*emily joget ala2 pom2 girl yg comel*

lin said...

wah tahniah..ni kire rezeki bday presentla utk pakcik kecik tuh..hehe =)

MeL said...

congrats mama & ziyyad! u deserved it, mmg shomellll ;)

KV said...

tahniah ziyyad!!
Dan mami nya jugak.;)

Obefiend said...

kalau tak menang pun uncle dia still rasa dia no 1

littlemama said...

lupa pulak nak ucap happy birthday to budak ziyyad bermata bulat..

to ziyyad: hepi birthday!!! kiss2 from me and izzah.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tahniah ziyyad!!heppy birthday jugak!!

Anasfadilah said...

uncle eff:: awww so schweet :),thank you!

emi::alolololo comel nye la emily joget2 pom-pom.so cute!

tulip::kena happy sokmo..:) thank you

joe::thanks!

lin::ada lagi hadiah dia ni..tengah kumpul duit nak beli,lepas tu tunggu sale jusco dapat murah sikit..hahaha

mel::thank u thank u,hows penang?tak semapt kita jumpa ek?ada borong DVD tak kat ferenggi?

kak kv:: thank u kak kv!

kak ros:: thank u..tak sabaq and gatai tgn ni nak buat photobook untuk ZIyyad :)//thank u kak ros and photobook mesia!

elissimie::thank u! mai la dtg bday bash ZIyyad :)

Farah said...

mmg rezeki ziyyad btul!tahniahh!

yatie chomeyl said...

congrates ziyyad...u deserve it..

aunty jauh sgt nk terjah bday bash ziyyad...kalau dekat, harus ku terjah laju2 kui3x

noorina said...

congratulations! and celebrations! la la la la..
usaha tangga kejayaan. berkat mama dia yg tak berputus asa tu la..

Happy Bday too, to Ziyyad!

Ibu Ayra said...

Tahniah ziyyad sebab menang...bleh jadi hadiah b'day tu...

Drama Mama said...

ahhh, this is one party that i could attend insyaAllah sebab dah dekat ngn umah..bole ka pi nih?hehe