Pages

06 July 2009

*aduhh rindu ini menyiksa jiwa*

im not yet on the way to langkawi

but i already miss Ziyyad

How leh?

pagi-pagi dah buat muka comel

pagi-pagi dah buat muka hensem cheeky

pagi-pagi dah main peek a boo dgn mama

aduuuh Ziyyad macam mana ni..

rasa nak nanges bila nak pergi tadi..Ziyyad senyum manja pada mama,geram sungguh

meh ikut mama la Ziyyad

pagi tadi En.Anas hantar ke opis,tengok muka dia,saya rasa nak nanges lagi,pasal esok wedding anniversaru kami

aduuhhh

tersiksa jiwa bagai dirobek dilibas belati..ya aa au

p/s::Allahh! baru 3 hari dah kecoh,org lain ada sampai berbulan-bulan offshore chilex je...

7 comments:

Elyn said...

akak pun pagi ni lmbt pi keje pasai si kecik menanes x mo mak die pi keje huwaaaaaa

Jiey^Mien said...

dilema ibu bekeja!
huhuhuhu..
=(

mama-qaisara said...

ari isnin mmg cmni.bkn anak2 je melalak kene tinggai kt taska..maknye plak meruntun jiwa raga takmo tinggai anak..huhu...abis,camno nk chilex tuh?huhu...

m.e.r.a.h. said...

salam blog...
baby saya name anas, same as ur husband.. anas bole la kenal2 ngan ziyyad kan.. :)

Farah said...

mmg kalau tgk muka anak ni rase taknak pegi keje pon ade...time2 tula pk nak EL la nak amik MC laa nak menggentel anak je kat umah hahaha..harap tabah yer mama ziyyad

azzamoro said...

hehe.. biasa la dila.. alang baru tinggal sejam kat rumah dah rindu teringat dia tgh buat ape..

sabo..sabo..

Cikpid said...

3 ari??sob sob sob..msti ziyaaad pon rindu kat mommy die..