Pages

14 June 2009

*sudahla jatuh*

kesian Ziyyad

dah la badan penuh chicken pox

gigi plak nak tumboh

berdouble-double la sakit nye

kesian dia

kalau ikut tangan saya yg gatal ni,rasa nak picit-picit je pox tu semua

tapi kang yang merana Ziyyad

tak dapat menjahit nampaknye beberapa hari ni,perhatian ke Ziyyad,dia lebih penting

kesian dia tak dapat tido lena

kejap-kejap bangun,gatal satu badan

dia hanya tido lena atas pangkuan saya takpun En.Suami

ate, kalau tido atas pangkuan kami..sahih la kami pun tak tido

paling lama pun dalam 45minit,dia dah deep sleep

baru transfer dalam katil dia

ngope kami pun sedikit lebih kurang macam zombie ketot kampung pisang...muahahaha!

p/s::paling lama berapa hari baru chicken pox ni subside ek?

8 comments:

Jiey^Mien said...

siyan ziyyad.. get well soon son!

sweetwannur said...

ciannya ziyyad..moga ziyyad cepat sembuh...

babyelle said...

siannya ziyyad.. sian juge mama n ayah die... semoga ziyyad cepat sembuh... nanti dila xjadi zombie kg pisang lagik!

Queens said...

ziyyad yg hebat..cepat sembuh..
auntie nak mai penang.. :d

dila.. zombi ketot hi hi hi

Farah said...

uish..double la sakitnye tu..ngan gigi lagi nak tumbuh plak...semoga cepat sihat ziyyad..

mama ziyyad jgn jadi zombie btul2 yer..hihi

kakLuna said...

amik daun semambu buh dalam kolah ayaq no....petua org2 tua

littlemama said...

ziyyad kena chicken pox..siannya.. moga cepat sembuh ye!

tulip said...

dila, saya baru baca majalah pama pasal baby yg kena chicken pox. kena jaga betul2. semoga ziyyad cepat sembuh dan sihat.