Pages

29 June 2009

*one happy camper*

Photobucket


from this

to this


anddd this


lampu clip tu dah lama beli,masa Ziyyad dalam perut lagi,tapi terlupa kata beli

selongkar-selongkar almari terjumpa..nice!

boleh letak di meja jahit tambah sedikit keternagan cahaya bila jahit waktu malam

para tu sebenarnya recycle item,ada orang buang almari

asben kutip kayu almari tu dan dia juga pasang para tu untuk saya..nice!

dan juga ada ini

untuk letak semua kain-kain,murah saje RM39 di Giant

p/s::i am one happy camper :)

15 comments:

Dils said...

very organized. Hehehe... tungguh lah saye jd mama untuk start mengorder.

Huhuhu.

p/s: Kelip tu nanti2 la order. skang financial macam bergoyang2 gittew... tp bole made to order kan?

azzamoro said...

Dila..pasnih leh amek order jahit baju raya pulak laa..

jahit baju melayu untuk ziyyad tak? if ade airyll nak tumpang..huhu

oren said...

best kalo jadi cam kamu, pandai jahit...

akak baru nak start projek buat bantal bb dan sarung bantal bebudak nih..terkial2 nak jahit...dah la tu, takde renda, semua yg statik aje..huhuhu...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jeleznya..nape dulu saya malas belajar menjahit..

Elyn said...

eh dilla i nk mntk u jahit cover seat wafiq bule tak??

::Sue:: said...

Sungguh comel..aku tau kau memang berbakat..haha

mama emma said...

kemasnye tmp kerja dila.. jeles akak... leh baca dila nie org yg mcm mana.. lalala....

huhu.. udah install jskit ek? ok aa tu, akak penah pakai, kekonon upgrade dr haloscan, lepas tu, carca marba comment box akak.. last2 pakai blogspot punye je.. pueh hati...
eh, cop, lum pueh hati lg.. dok cari coding utk ala2 haloscan lg..

-mama emma-

Dilot said...

i like my workspace to be organized,kalau camuk susah nak concentrate,kalau kata sepah-sepah sangat..i will kemas dulu baru sar keje :)

Dilot said...

jahit baju?hahahaha...ngga bisa,pasal tak reti lo jahit baju

Dilot said...

huhuuh..takpe kak oren,start dari statik lepas tu boleh start renda-renda plak :)

Dilot said...

takpe,sekarang pun boleh belajar menjahit juga,saya beljar guna internet,maklumat di hujung jari :)

Dilot said...

cover seat?cover seat untuk sroller ke kak elyn?tunggu dila upgrade mesin jahit to singer,maybe lepas tu boleh jahit cover seat kot..tunguuuuu :)

Dilot said...

berbakat?patut aku masuk sinaran passport kegemilangan dari dulu lagi...hahahah

Dilot said...

ingat dila takmo install Js kit ni..macam leceh,tapi tengok la dulu macam mana

baca dila?hahah...baca buku lagi best kak emma :)

Anasfadilah said...

good riddance js kit!hahaha