Pages

25 June 2009

*maneki neko*

Neko means cat in Japanese

the above header i put maneki neko

why?

read HERE

ia adalah tangkal senang citer..hahaha (tahyul betul makcik dila neh!)

she has a name tau (yes,my maneki is a she)

nama dia Karen

jgn kecik kan hati dia tau

p/s::saya tengah mereng,maafkan saya

p/p/s:: Farah,could u just love her,she is adorable like that..tengok dia..sweet and innocent aje.AhahahahHaha

10 comments:

azzamoro said...

org cine cakap if letak kucing yang lambai tgn tu, nanti org ramai dtg & rezeki masuk mencurah2..keh keh..

ni nak panggil ramai orang dtg mai masuk blog la nie..:)

Anasfadilah said...

Azza:; 10 markah! hehehe..konon2 la..at first i saw Karen,dia memang comel :)

precious innocent said...

allah dila, kalau xdak karen nie pun, blog dila dah ramai reader la...

ps, alexa dila pun <> mcm akak je.. lalala..

-mama emma-

Aku Bukan Bidadari said...

camtuh tiara nk letak gak ar gambar kucenn...
tapi sedeyy kucen tiara dh kasi orang... :(

Anasfadilah said...

kak emma:;alexa tu apa ye,saya tak tau la, Karen saya tau..heheh

tiara:: Karen ada adik beradik ramai..boleh adopt satu kalau mau :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

oh, ada ong laa itewh kucen :D

mamarempit said...

Kite suker kucinnnn....

Jiji said...

kasi animate tgn gerak gerak@!~

Anasfadilah said...

jiji:;how?can meh?

mamrempit::Rasulallah pun suka kucing tau

elissimie::Ong maa..hahah

Farah said...

hahaha okla okla..i sayang jugak u karen!